Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a munkakör, ami taszítana egy nőt egy férfiban?
Most ne arra gondoljatok, hogy valaki kukás, kukabúvár, turkajani, vagy valami legalja segédmunkát végez, hanem komolyabb munkakörökre, állásokra. Például összejönnél-e...
— egy gátlástalan, blöffölő, megtévesztő attitűdöt követő brókerrel?
— egy olyan kereskedelmi ügynökkel, aki bárkire rá tudná sózni az aranyként bemutatott szart?
— egy szociális gondozóval, aki ugyan öreg bácsikon segít, de nem tudnád elviselni, hogy naponta két tucat embert pelenkáz?
— egy vállalkozói tanácsadóval? Ugyebár a cégeket "segítő" tanácsadók is elég genyák, mert a "költségcsökkentő" elveikkel tulajdonképpen belülről bomlasztják a cégeket, egymásnak ugrasztatják a vezetőket a dolgozókkal stb.
— egy "humbugszakmát" végző emberrel? Olcsó kutyafürdetés, kutyasétáltatás, gyerekpesztra, lakástakarítás, családtagok fuvarozása, tehát olyan meló, amit bárki el tudna végezni, de az adott személy nem végzi, mert nem ér rá.
— egy tanárral? Tudása megvan, nagyjából ért a gyerekekhez is, de estére full kimerül agyilag.
— stb.
Van olyan szakma, ami téged taszítana egy férfiban?
"ahol kihasznaljak atverik az embert"
azért a kihasználás egy elég tág fogalom, jó sok mindent bele tudnék tuszkolni.
Nem nő vagyok, de az én tippem az, hogy a kereset és nem a tevékenység számít.
A pisiivás is szuper melónak számít, ha annyit fizetnek érte mint bear grylls-nek.
Nem tudom mi taszít egy nőt, amiket írták nőben elgondolva csak a tanárral nincs gondom.
Engem azt taszít, ha valaki nagyon nagyra van magával. (Lásd: egy két buta bölcsésznő)
Kicsit ha nem haragszol igazítanék a kérdéseden.. merthogy nem a szakma taszít, hanem a hozzáállás. Vagyis az egész ember mentalitása. Ha ez rendben van akkor már nem is fog olyan munkákat vállalni ami arra megy ki, hogy másokat átverjenek. Esetleg átmenetileg, ha nincs más, fogcsikorgatva, de úgyse fogja jól csinálni, tehát ki fog esni abból a szakmából.
Az, hogy valaki kimerül agyilag..
Most menjek szét a párommal emiatt? :D
Én olyan helyen dolgozom amire a napokban azt mondta, hogy nem is akar belegondolni hogy bírom.. azt meg mióta itt vagyok azóta mondogatja, hogy a heti két hosszú napomon dilis vagyok.
Ő meg hazajön 24 órából vasárnap reggel, valahova még ha tudunk elmegyünk közösen, aztán kaja és ledől aludni, mert nem csak agyilag, de testileg is "full kimerül".
Mégis együtt vagyunk, együtt tervezzük a jövőt. Most ez van, később lesz jobb (mint ahogy már volt is).
a tanárság sem agypróbálóbb munka, mint a többi szellemi, lehet rutinból csinálni (ahogy a legtöbben).
a győzködő fellépés és szakma riaszt: jehovások és mlm-esek, politikusok.
plusz bármelyik állásnál ha valaki úgy áll hozzá, hogy ne szóljak bele, mert ő jobban tudja. mondjuk ha szakács. vagy nyelvtanár. vagy bármi más.
Azért mert valakinek úgy alakult IQ és papíroktól függetlenül, hogy mosogat, takarít, otthon van netán vagy valami kétkezi munkát végez, még ne taszítson senkit.
Amíg nem ver át embereket és nem mások naívitásából és addig jó. Bár én pasi vagyok, de egy óvodapedagógus, tanár, vagy szocmunkás csaj melegítené a szívecském.
"— egy szociális gondozóval, aki ugyan öreg bácsikon segít, de nem tudnád elviselni, hogy naponta két tucat embert pelenkáz?"
Minden szocmunkás nevében kikérem magamnak. :D
Így elképzeltem, hogy párom nem nyúl hozzám, mert csótányos-tetves ügyfélnél jártam kint... na azért álljon már meg a menet.
Mondjuk fordítva is igaz, volt olyan párom, aki szennyvíztisztítónál dolgozott, bár ő meg magát frusztrálta ezen, hozzá ne érjek, koszos büdös, jajj... engem marhára nem zavart. Amíg a higénia megvan. :)
Kérdésre válaszolva,
Kifejezetten taszítani semmi nem taszít. A gátlástalan blöffölő is ember, nem munkakör, ilyennel személyiség miatt nem kezdenék, nincs köze ahhoz, hogy bróker vagy munkanélküli. Bár a kereskedelmi ügynökök beszélőkéje tiszteletre méltó. :)
Kifejezetten munkára irányulva, olyan pasi nem kéne, aki munka miatt sosincs otthon, szóval az ilyen munkakörök "taszítanak". Agyonhajszolt cégmenedzser folyton tárgyaláson, vagy kamionsofőr, mellékes, jelen esetben egyre megy. Egyik se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!