Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a bajotok a magas nőkkel?
Figyelt kérdés
181 centi vagyok és szinte senkinek sem kellek :(2020. ápr. 9. 20:16
2/46 Noren1989 válasza:
Nekem aztàn semmi. Hogy egy konkrét példàt felhozzak, 173-4centis férfiként is volt 180centis baràtnőm. Üdvözöllek a való vilàgban. Nem a magassàgod lesz a gondod forràsa.
4/46 anonim válasza:
Szerintem általában inkább a magas nőknek van problémájuk a náluk alacsonyabb férfiakkal. :D
5/46 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik egy 193 centis csaj, szóval ne álltalánosíts Törpike. :).
6/46 anonim válasza:
Nekem csak az a fontos, hogy nálam ne legyen magasabb. Úgyhogy ez nem lenne kizáró ok :)
7/46 anonim válasza:
A nőkkel ellentétben mi nem magasság alapján választunk társat.
21 F
8/46 anonim válasza:
Nekem semmi, sőt :) én 184 vagyok
Amúgy nem a magasság a mérvadó. Nyilván ne kelljen nagyon lehajolnom, vagy felnéznem rá :D
De az se baj, ha szemmagasságban vagyunk
9/46 anonim válasza:
197 cm vagyok. Álmom egy 175-185 cm körüli magas barátnő. Folyton az alacsony nőknek tetszem, a magas nők akárhol vagyok szinte észre sem vesznek.
10/46 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs a magas nőkkel, ez is csak egy tévképzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!