Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi bajotok van a magas lányokkal?
Az osztályban a legtöbb fiú kisebb nálam, de akad magasabb is de nekik a legkisebb lányok jönnek be!És néha a nálam kisebbek piszkálnak is. :(
175 cm vagyok 58 kg.Hosszú derékig érő sötét szőke göndör hajam van és kék szemem.És azt mondják jó alakom is van, de...
14/L
én 173 vagyok amikor ismerkedtem akkor előny volt a max velem egy magas magasság...
de igazából megfelelő belső esetén valószínűleg a magasság sem zavart volna...mondjuk a derékig érő haj is előny nálam :P
igazából az általam ismert párok nagy részénél a fiú a magasabb, de van pár ahol a lány...ha megfelelő a kapcsolat akkor ez igazából nem jelent gondot...igaz néha viccesen néz ki, hogy 1 fejjel magasabb a lány, de nem gáz :)
22F
Semmi!
Én már most kedvellek. :3
Nekem semmi!
Lányok! Nektek mi bajotok van az alacsony fiúkkal? :)
Én 180 centi vagyok mégis találkoztam már nálam magasabb helyes sráccal, igaz nem lett belőle semmi. Kitartás, majd csak találsz valakit :)
15/l
Hát én 190cm körül vagyok :D
Szóval nálam általában az összes lány alacsonyabb :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!