Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnék esetleg itt ismerkedni...

Tomi-91 kérdése:

Tudnék esetleg itt ismerkedni magas lányokkal? :-)

Figyelt kérdés

Én egy 22 éves fiú vagyok. Az emberek engem egy nagyon kedves, aranyos és barátságos fiúnak tartanak. Általában szívesen segítek más embereknek mindenben, amiben tudok. Fontos számomra az egészség, az ápoltság és a rendszeres testmozgás. Emellett a tanulásban is igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, nem szeretek befejezetlen, hanyag munkát kiadni a kezemből.

Az az igazság, hogy 191 cm magas vagyok és lehetséges, hogy még mindig nem értem el a csúcsmagasságomat. Sajnos egy ideje küzdök némi gerincproblémával, nem igazán egyenes a gerincem. Ezt a problémát rendszeres tornával igyekszem megoldani. Többek között ezért is szeretnék megismerkedni egy magas lánnyal. Nem szeretek folyamatosan hajolgatni és nem is nagyon tesz jót nekem. Egyébként nekem kifejezetten a magas lányok tetszenek, egyszerűen odáig vagyok értük. :-)

Amennyiben szimpatikusnak tűnök számodra, kérlek szépen, írj nekem. :-)

Előre is köszönöm.

2014. jún. 25. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy, tényleg megzabálnálak :)
2014. jún. 25. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
de arii:)) nem vagy magas én 195vagyok 17f
2014. jún. 25. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos csak 170 cm vagyok. 19/l
2014. jún. 25. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Tisztelt 2. hozzászóló!

A 195 cm sem magas. Az már óriás termet. Belőled akár már kosaras olimpikon is lehetne, ha esetleg azt szeretnéd. Ugyanakkor túl magas lennél például modellnek, mivel ott a férfiaknál "csak" 190 cm a felső magassághatár. Szóval, ha én törpe vagyok, akkor törpe az összes modell férfi is, de a te szemedben ugyanúgy törpe Liam Hemsworth, vagy a Holland hátvéd focista, Ron Vlaar is, mert előtted ők is csak 191 cm-es törpék. Büszke lehetsz magadra. :D

2014. jún. 25. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
A 170 cm már szép magasságnak számít egy lánynál. :-)
2014. jún. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!