Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Előny vagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Előny vagy hátrány az intelligencia? Fontos, hogy intelligens legyen egy nő?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 18:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Nagy legyen a melle
2020. ápr. 9. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Aki ezt a kérdést felteszi, az kuka. 🙂
2020. ápr. 9. 21:07
 23/31 anonim ***** válasza:
94%

Volt idő amikor úgy véltem, hogy fontos. Aztán az online térben volt szerencsém néhány épp hogy kettes leérettségizett lányhoz, akiket viszont simán meg tudtam (nem az eszéért) szeretni. Aranyosak és cukik voltak. Az egyik hihetetlen önzetlen, segítőkész és ártatlan volt, míg a másik igazi tűzről pattant nagyszájú ki ha én nem. Mindkettőnek meg volt a maga varázsa. És mindkettő pontosan tisztában volt azzal, hogy sokkal okosabb vagyok náluk... szóval még ha veszekedtek is, annak is volt valami különös varázsa.

Ettől függetlenül egy intelligens és okos lány lett a gyermekeim anyja. De nem azért, mert intelligens volt.

2020. ápr. 9. 22:08
 24/31 A kérdező kommentje:

Köszi 22-es.

Milyen nagy kár, hogy nem érdekel a szaros véleményed. :)

2020. ápr. 9. 22:13
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
előny! tudományról nem igen tudok senkivel sem beszélni... :S max ugy hogy én beszélek és a felét kb megértik ha megértik... :S
2020. ápr. 9. 22:31
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Előny, ha külső is párosul hozzá.
2020. ápr. 9. 22:56
 27/31 anonim ***** válasza:
Én csak most leszek 20, de már nálam is évek óta ez az egyik legfontosabb tulajdonság
2020. ápr. 9. 23:35
 28/31 anonim ***** válasza:

Előny, lehet nálam intelligensebb / tanultabb is, maximum felkötöm a gatyaszárat 😀

25/F

2020. ápr. 10. 07:48
 29/31 anonim ***** válasza:

Hogy a csudába lehet az intelligencia hátrány? :D

Maximum akkor ha a másik fél nem bővelkedik benne, de ez elég életidegen szituáció.

Nekem elég fontos, hogy az legyen.

2020. ápr. 10. 12:24
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit várunk el az adott nőtől. Ha csak alkalmi kapcsolat, akkor kit érdekel?

Komoly szándékok esetén meg azért nem árt, ha az ember ismeri a saját képességeit, egy phd-s agysebész valószínűleg túl intelligens lenne hozzám, és a sarki kasszással sem biztos, hogy tudok mit kezdeni. Persze, az agysebész is lehet hülye, meg a kasszás is szuperintelligens, de talán érted, hogy mire gondolok.

2020. ápr. 11. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!