Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Előny vagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Előny vagy hátrány az intelligencia? Fontos, hogy intelligens legyen egy nő?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 18:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
#8 uhh te tényleg nem vagy valami észkombájn :D
2020. ápr. 9. 18:57
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én is annak tartom magam, szerintem csak úgy lenne értelme a beszélgetéseinknek és csak úgy nem tépném ki a hajam a kapcsolatban, ha a másik fél is intelligens lenne.

Viszont ehhez nem lenne elég intelligensnek lennie. Például a szorgalom, a kreativitás és az érzelmi intelligencia ugyanúgy egy fontos és relatíve kapcsolódó tulajdonság. Tehát nem egy aspergeres robottal tudok jól kijönni, hanem egy normális, de egyébként értelmes nővel.

És könyörgöm, ne okoskodjon, ne akarjon mindent jobban tudni. Szerintem az is intelligencia kérdése, hogy valaki felmérje, meddig terjed a tudása és elismerje, ha valamiben nem biztos vagy valamit nem tud pontosan.

2020. ápr. 9. 19:01
 13/31 A kérdező kommentje:

Annyira unalmas, hogy sok ember összekeveri az intelligenciát az okoskodással.

Egy valóban intelligens személy nem gondolja azt, hogy mindenkitől mindent jobban tud.

2020. ápr. 9. 19:03
 14/31 anonim ***** válasza:
65%
Ez így van kérdező, viszont sok nő,aki intelligensnek titulálja magát, nem az, csak szeret okoskodni.
2020. ápr. 9. 19:21
 15/31 anonim ***** válasza:
35%
#14 a legtöbb nő ilyen
2020. ápr. 9. 19:22
 16/31 anonim ***** válasza:
82%
A gyakorlatban sajnos ez a legtöbb férfinál valóban úgy néz ki, hogy legyen intelligens de nálam semmiképp ne legyen intelligensebb vagy jobb.
2020. ápr. 9. 19:41
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
#8 :DDD Sírok :D
2020. ápr. 9. 19:53
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Előny.
2020. ápr. 9. 19:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Végül is előny.

De soha az életbe nem mentem így bele kapcsolatba, hogy ezt kérdezzem. Az ismerkedés közben kiderül.

2020. ápr. 9. 20:00
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Akik lepontozzák az IGEN válaszokat, azok vajon hülye nők, vagy még hülyébb férfiak?
2020. ápr. 9. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!