Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Előny vagy hátrány az intelligencia? Fontos, hogy intelligens legyen egy nő?
Mivel én is annak tartom magam, szerintem csak úgy lenne értelme a beszélgetéseinknek és csak úgy nem tépném ki a hajam a kapcsolatban, ha a másik fél is intelligens lenne.
Viszont ehhez nem lenne elég intelligensnek lennie. Például a szorgalom, a kreativitás és az érzelmi intelligencia ugyanúgy egy fontos és relatíve kapcsolódó tulajdonság. Tehát nem egy aspergeres robottal tudok jól kijönni, hanem egy normális, de egyébként értelmes nővel.
És könyörgöm, ne okoskodjon, ne akarjon mindent jobban tudni. Szerintem az is intelligencia kérdése, hogy valaki felmérje, meddig terjed a tudása és elismerje, ha valamiben nem biztos vagy valamit nem tud pontosan.
Annyira unalmas, hogy sok ember összekeveri az intelligenciát az okoskodással.
Egy valóban intelligens személy nem gondolja azt, hogy mindenkitől mindent jobban tud.
Végül is előny.
De soha az életbe nem mentem így bele kapcsolatba, hogy ezt kérdezzem. Az ismerkedés közben kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!