Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Nektek az előny vagy hátrány, ha egy fiú/lány okos, jó tanulmányi eredményű?
A mi osztályunkba középbe minden lány a tanárok kedvence volt, színötösök voltak, érettségin meg vagy puskáztak, vagy szarabbat írtak, mint mi.
A tanulmányi eredmény nem egyenlő az intelligenciával, a diploma úgyszint nem.
Miért lenne hátrány? Semmiképp nem az, de szerintem az okos/magas igény se sorolható egy kalap alá. Attól, hogy valaki okos még lehet ronda is, úgy ahogy szép is. Embertől függ kinek milyenek az igényei. Persze, ha valaki kevésbé szép akkor is lehetnek nagy igényei, nyugodtan, csak azt mondom ha valaki okos, nem biztos, hogy hú de nagy igényei vannak attól még.:D Vagy legalább is... ami a külsőt illeti, ha valaki nagyon hülye az lehet zavaró lehet, nem tudom. :D
Na, de nem, ez előny!:)
Úgy gondolom, nyitott vagyok a világra. Szeretek tanulni, új dolgokat megismerni, szeretnék tájékozott lenni, éppen ezért nekem előny, ha a másik fél is értelmes, tájékozott. Direkt nem a tanulmányi eredményt emelem ki. Az egy dolog, persze, fontos ebben az életkorban, de nem ez mutatja meg azt, hogx mennyire intelligens, tájékozott valaki.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!