Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen stílusú emberekkel hol lehet ismerkedni?
Én is szeretem ezeket mind, amit felsoroltál, és művelem is őket (írás helyett fotózom), de mégsem okozott sohasem problémát a társkeresésben. Hidd el, nem kell mindent együtt csinálni, aki meg szeret, az úgy is nyitott a dolgaidra és te is az övére.
N.
Én is művészlélek vagyok, a szakmám is kreatív. A párom inkább reál beállítottságú, a közös pontunk a történelem, bár ő ebben sokkal tájékozottabb nálam. Nagyon szeretjük egymást, és igazából tök jó, hogy vannak külön dolgaink. Persze érdeklődtünk a másik dolga iránt, meg megmutatjuk egymásnak, ha valami jót alkottunk, de sok énidőnk van, amit a hobbinkkal töltünk.
Az is igaz, hogy én nem szempontok alapján kerestem párt, és a párkapcsolatom is egy barátságból alakult, nem kifejezett randizásból idegenekkel.
Én 24N, párom 21F
Ha nem lenne barátom és nem zavarna hogy nincs kukim szívesen ismerkednék veled. Én is mindig olyan embert kerestem mint amit fent leírtál. És ha én megtaláltam biztos te is meg fogod. Viszont olyan lesz, hogy valaki nem lesz teljesen rendben önmagával. Az ember folyamatosan fejlődik és a célod ne az legyen hogy egy tökéletes önismerettel rendelkező emberrel legyél együtt hanem olyannal aki hasonló irányba szeretne fejlődni mint te. Sokszor az emberek tudják mit szeretnének de sajnos otthonról nem hozzák a kellő alapokat, hogy olyan hamar el tudják érni mint mások, ezért megértő kell legyél és türelmes ezekkel az emberekkel.
20/l
Bárhol találhatsz olyan fiút aki hasonlóan gondolkodik mint te, hasonló dolgokat szeret mint te.
Senkire nincs ugyanis ráírva hogy szereti a művészeteket, szeret alkotni.
Ahogy a leírásod olvastam, közben arra gondoltam hogy írok egy privátot, mert szimpatikus amit írsz, és én is nagyon odavagyok a művészetért, meg van is amit űzök. Aztán láttam hogy 19 vagy. Mivel én harmincas vagyok így elvetettem az ötletet 😆
Próbálj ilyen művész körökben forogni, persze nem most, mert most veszélyes. De ha lecseng ez a vírus dolog. Biztos lesz hasonló korú fiú akinek bejönnél. De akár egy komolyabb társkeresőn is találhatsz ilyen fiút. Mindenképpen írd le oda is amit ide leírtál. Sok sikert, remélem találsz ilyet !
(Egyébként nekem is az ilyen nők , szimpatikusak, én is olyan nőt szeretnék találni aki valamilyen szinten szereti és műveli ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!