Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen stílusú emberekkel hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen stílusú emberekkel hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben kezdtem el azt érezni, hogy na mostmár jól esne egy párkapcsolat, mert rendbe jöttem önmagammal kapcsolatban, meg úgy minden rendeződött körülöttem. Viszont, eddig akárkivel találkoztam és azt állította magáról, hogy ő igenis készen áll egy kapcsolatra stb, teljes mértékig lehetett rajta látni és mondta is, hogy ő nincs rendben önmagával, de majd ha jön egy lány jobban lesz. Mindenki tudja szerintem az ilyen embereknél mi a dolgok vége sajnos. Én alapvetően elég művészi ember vagyok, sokat írok, festek, rajzolok, imádom a természetet. Olyan embert keresnék, aki szintén ilyen beállítottságú, hiszen másképp nem működnénk, ő nem értene engem, én sem őt, plusz én igazából csak az ilyen stílusú emberekhez vonzódom ha ciki, ha nem. Tényleg jó lenne már egy olyan társ, akivel lehet akármiről beszélni, utazni, táncolni, random lenni, nézni a csillagokat, és egyben legjobb barátok is lehetnénk, ökörködnénk, mindent meg lehetne beszélni. Senki ne értse félre, ez itt nem egy ilyen fel akarok valakit szedni poszt, inkább tanácsokat szeretnék kérni, hol lehet ilyen beállítottságú emberekkel ismerkedni? Előre is köszönöm a válaszokat! 19/l
2020. ápr. 8. 06:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
A legegyszerűbb módszer, ha felteszed magad egy komolyabb internetes társkeresőbe (pl. Randivonal), s a leírásban kikötöd, hogy csak művészlélek fiúkkal szeretnél ismerkedni. Fogsz leveleket kapni, hidd el. Egy másik lehetőség, hogy beiratkozol mondjuk egy művészeti tanfolyamra vagy klubba, hátha ott találod meg a párod. Persze ez utóbbi hátránya, hogy ha éppen ott senki nem tetszik, akkor fölöslegesen fizetted ki érte a pénzt.
2020. ápr. 8. 06:59
 2/18 A kérdező kommentje:
De randivonalon lennének ilyen emberek?:DD
2020. ápr. 8. 07:03
 3/18 anonim ***** válasza:
17%

Itt vagyok.

21 F

2020. ápr. 8. 07:12
 4/18 anonim ***** válasza:
78%

Ennyire konkrét kikoteseid ne legyenek, mert sosem lesz párod.

Kompromisszumok kellenek. Lehet azzal sokkal.jobban kijossz hosszutavon, aki pont az ellenteted elsőre. Gondolj bele, ha mas vilag de szeretitek egymast, erseklodni fog a te "vilagod" fele, es te is az övé felé. Ergo baromi jol elvagytok.

2020. ápr. 8. 07:14
 5/18 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, olyan olyan emberr keresek aki nem erőlteti magát mellettem.
2020. ápr. 8. 07:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jo de azt te nem fogod tudni leszűrni 2 perc alatt vagy ránézésre. Egy kis beszelgetes, tali, kell hozzá. Egy nornalis pasi ugysem fog nyomulni, es a ágyba vinni első randin. Szerintem legyél picit nyitottabb, es konnyebb lesz.
2020. ápr. 8. 07:22
 7/18 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok, de olyan emberre akivel el tudok képzelni valamit, szerintem az régen rossz, hogyha nem tudom mire van szükségem és minden egyes találkozóba belemegyek. Én nem vagyok magányos egyeltalán, ha valakivel ismerkedek az olyan legyen akivel azért ismerkedek mert érdekel, nem azért mert tetszek neki.
2020. ápr. 8. 07:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondanám hogy ilyen jellegú tanfolyamokra iratkozz be, hátha lesz olyan aki szimpi.

Esetleg (nem tudom hol élsz) de ha van olyan egyetem a közeledben ahol,van művészeti kar (zene, képzőművészet stb) kifigyelnin hogy van-e azoknak az egyetemistáknak törzshelyük és oda el-el járni.

2020. ápr. 8. 08:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol laksz, de szinte biztos, hogy van valami kerületi/városi/települési művészeti szakkör, valószínűleg több is.

Vagy kereshetsz kiránduló csoportokat, abból is van nem is kevés a te korcsoportodnak is.

De. Attól még, hogy a másik fél aktívan nem művészkedik, igenis érdekelheti az életed. Az, hogy ez iránt vonzódsz, már egy sokkal jobb érv, de azért ha mégis bejön valaki, csak nem szeret aktívan művészetet alkotni, még adhatnál neki egy esélyt.

2020. ápr. 8. 08:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Persze, annak mindenképp adok!!:) És köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!