Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen stílusú emberekkel hol lehet ismerkedni?
Ennyire konkrét kikoteseid ne legyenek, mert sosem lesz párod.
Kompromisszumok kellenek. Lehet azzal sokkal.jobban kijossz hosszutavon, aki pont az ellenteted elsőre. Gondolj bele, ha mas vilag de szeretitek egymast, erseklodni fog a te "vilagod" fele, es te is az övé felé. Ergo baromi jol elvagytok.
Én is azt mondanám hogy ilyen jellegú tanfolyamokra iratkozz be, hátha lesz olyan aki szimpi.
Esetleg (nem tudom hol élsz) de ha van olyan egyetem a közeledben ahol,van művészeti kar (zene, képzőművészet stb) kifigyelnin hogy van-e azoknak az egyetemistáknak törzshelyük és oda el-el járni.
Nem tudom hol laksz, de szinte biztos, hogy van valami kerületi/városi/települési művészeti szakkör, valószínűleg több is.
Vagy kereshetsz kiránduló csoportokat, abból is van nem is kevés a te korcsoportodnak is.
De. Attól még, hogy a másik fél aktívan nem művészkedik, igenis érdekelheti az életed. Az, hogy ez iránt vonzódsz, már egy sokkal jobb érv, de azért ha mégis bejön valaki, csak nem szeret aktívan művészetet alkotni, még adhatnál neki egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!