Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komoly kapcsolatért társkeresőző lányok akkor sem hajlandóak a saját szintjükön (akár külsőre) lévő férfiaknak visszaírni, ha már sorozatban a tizedik, szintjüknél jóval feljebb lévő férfinak semmi másra nem kellettek, csupán egy gyors szexre?
Amelyek pedig nem, azok is megkapják ezt a jelzőt a harsány idióták jóvoltából, ami nem túl tisztességes, de ez a természetes rend, ami amúgy jogos, mivel az élet kín.
Nem társkeresőzöm, nem is tudom miért nyitottam meg a kérdést, de nálam létezik ez a szintezés.🤷🏻♀️😬
24n
De az sem, hogy akik lejjebb vannak azok automatikusan rosszabbak lennének. Csak kicsit szerencsétlenebbek voltak mindig is. Ez az élet rendje. Ha fent vagy, csak jókat röhögsz, de ha lent vagy... onnantól sosem nevetsz többé. És ez sosem tisztességesen működött, hanem születés alapján. Ha jó helyre születtél, jó külsővel, tied a világ. Ha rossz helyre és rondán, akkor beszoptad, 70 év büntetés az élet. Csak épp nincs semmi jó se közben, sem utána. És ez az amiért nem lehetek én pl. sosem boldog igazán, mert ez sosem adatott meg. És már nem is fog.
"Ha jó helyre születtél, jó külsővel, tied a világ."
Na, ez pont a nőkre még jobban igaz. Egy gyönyörű nőnek a lába előtt hever a világ, a férfiak mindent megadnak neki, anélkül, hogy a kisujját mozdítaná. Ezt még én is tapasztaltam, úgy, hogy én a szerencsésebb oldalon álltam. Ketten kezdtünk egy munkahelyen egy másik lánnyal, aki szegény elég csúnya volt. A kollégák 70 %-a férfi volt, az összes ugrált körülöttem, hogy segítsen mindenben, míg őt levegőnek nézték. Már nekem volt kellemetlen a helyzet. Illetve rengeteg sikeres férfinak, sportoló, zenész, színész, stb. csinos barátnője, akkor is, ha ők nem jóképűek. És nem beleszülettek ebbe, hanem tettek érte.
Szerencsések azok is akik tehetségesnek születtek. Irigylem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!