Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A komoly kapcsolatért társkeresőző lányok akkor sem hajlandóak a saját szintjükön (akár külsőre) lévő férfiaknak visszaírni, ha már sorozatban a tizedik, szintjüknél jóval feljebb lévő férfinak semmi másra nem kellettek, csupán egy gyors szexre?
Ami nekünk a PUA és a nagy számok törvényével jön, hátha a csaj oknál is fut PUNA néven....
Elvetjük annak a lehetőségét, hogy a hipotetikus csaj csak egy gyors menetet akár a hipotetikus űberkannal? 😃
Én sem értek egyet a "szintezéssel", de sajnos azért valamilyen szinten van. Vagy szerinted egy fogatlan alkesz minden második mondatában kettőt káromkodó munkás és a híres filmszinész az egy szint? A fogatlan ragasztós ordenáré néni és a csinos fogorvosnő szerinted egy szint?
Ha csak faggatja őket és tolja a gyökér sablonszövegeit agyatlanul, nulla fantáziával, akkor igen.
Exem sem volt nagy eresztés, hülyének is néztek, hogy mi tetszik rajta, de kifejezetten jólesett vele beszélgetni. Míg a többi majom csak végigkérdezgette azokat a dolgokat, amikre amúgy is ott volt a válasz a bemutatkozómban, megvártam, amíg kifogy a kérdésekből, ha már beszélgetni egyikről sem lehetett vele, aztán letiltottam a fąszba..
Eleve akit jobbra húz az ember, az már nem néz ki rosszul. Ha utána elcseszi, azt köszönje annak, hogy degenerált fąsz módjára kommunikál. Ha jól néz ki, az ember egy fokkal jobban tolerálja a hülyeségét, mert ha befogja a pofáját, dugni még jó lehet annak, akinek ez is belefér, de a többi annyit sem ér.
A gond akkor kezdődik mikor valakit senki nem "húz jobbra" (gondolom ez a tetszikelés ottani változata lehet), akkor sajnos nem sokra megy az ember a jó fogalmazóképességével, vagy a választékos nyelvezetével.
Mi csak hulladék vagyunk ezen a világon, az élet büntetés.
Hmm ez érdekes, mert én úgy kerestem komoly kapcsolatot társkeresőn és úgy találtam párt, hogy sosem dugtak meg ilyen alamuszi módon. Elmentem pár randira, válogattam kedvemre, volt jóképű és kevésbé jóképű, inkább aranyos is, a selejtet meg időben kiszórtam. És az egyik számomra legjóképűbb és legszerényebb emberrel jött végül össze a dolog. Még egy csavar a történetben, hogy nagyon alacsony a libidója, majdnem aszexuális, ezért is tudtunk a valóban fontos dolgokra koncentrálni.
Aztán még hónapokkal később is kaptam fb-n meg instán ilyen üzeneteket a kis görcsöktől, hogy mit képzelek, hogy nem válaszoltam nekik ott meg rohadt k... vagyok, meg kéne dugni és ott kéne hagyni...
Szóval ja, ennyit arról, hogy a külső dönti el, hogy ki normális. A legtöbb "nem túl férfias férfi" akkora patkány, hogy a pofám leszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!