Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ha egy nő azt mondjátok, hogy nem kerestek komoly kapcsolatot, akkor tényleg nem kerestek vagy csak az adott nővel van valami probléma?
Erre nem fognak őszintén válaszolni. Nem azért, mert hazudnak, hanem mert az ember (nők is) egészen addig úgy érzi és el is hiszi magáról, hogy nem keres komoly kapcsolatot, amíg meg nem találja azt, akibe beleszeret. Tehát kíméletesen azt állítják, hogy most nem vagyok kész komoly kapcsolatra, még nem akarok megállapodni, blablabla...és talán el is hiszik, hogy ez így van és semmi köze a másikhoz. Aztán jön valaki, aki megmozgat bennük valamit az előzőekkel ellentétben és hirtelen mégis komoly kapcsolatra vágynak.
Persze olyan is van, hogy ha valaki nincs túl valakin, akkor egy ideig azt se veszi észre, akibe lehet, hogy 10 év múlva 5 perc alatt beleszeretne. Nem olyan egyszerű az élet.
Ha azt mondom, akkor úgy is van.
Ha a nővel van problémám, akkor azt mondom neki, hogy nem az esetem.
Na, a sok kib_szott őszinte, énmegmondomnekikeményen nethuszár. :D Abszolút hihető... :D
Komolyan csak nekem tűnik fel az a gigászi paradoxon, hogy 10-ből ember őszintének vallja magát, holott 10-ből 9 van átb_szva? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!