Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy egy férfinak 30on túl jön össze az első barátnő, vagy már teljesen elkésett?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 3. 00:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nehéz, de lehetséges, ne aggódj,de azért az itt elhangzottak közül néhány ötletet érdemes megfogadni. Az egyik az, hogy önálló legyél, a másik meg, hogy fejlődj folyamatosan. Annyiból hátrányod van, hogy akik 20x évesen kezdik, több partnerük is volt netalán, azoknak nagyobb az önbizalmuk, bátrabbak, van tapasztalatuk az alkalmazkodásban, viselkedésben, de te ezt most kezdenéd, amikor a nők már ebben a korban érett férfit keresnek többnyire. Az, hogy melyik módot választod, a PUA-t, a pszichológiát, a tanulmányokat, könyveket, mediátort, te döntöd el.
2020. aug. 18. 13:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, ha ilyen dolgokon múlik a párkeresés, hogy ruházat. Ennek semmi köze az emberhez magához. El sem tudom képzelni, hogy komolyan azért pattintanak le, mert mondjuk nem illik az övem színe a cipőm színéhez.
2020. aug. 18. 15:25
 23/31 anonim ***** válasza:
#22 pedig képzeld el. A nők simán ilyenek alapján pattintanak le palikat. Fontos még az autó az, hogy hogy beszél, stb. Az ember magát nem ismerik meg mert "nincs időm" hisz mint tudjuk, a nőknek kevesebb az idejük mint a férfiaknak... Állítólag...
2020. aug. 18. 18:13
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Sohasem késő! Sajnos ez a társadalom a versengésre épül, és a kapitalizmusnak az elemei beépülnek az emberi kapcsolatba is, és ezért frusztrálják azokat az embereket, akiknek nem volt még szerencséjük. Tényleg soha nem késő.

Tévednek azok akik azt mondják, hogy mondjuk egy harmincas szűz olyan lesz, mint egy 15 éves. Az ember személyisége mindig változik, legtöbb esetben egy 30 éves nem úgy viselkedik, mint egy 15 éves tini. Saját példám 5 éve gyerekesebb világnézetem volt, mint most és a régebbi beszélgetéseimet nézve szégyenkezve olvasom. Sok ember ezt tapasztalja rajtam kívűl, tehát emiatt is hülyeség a lemaradással vádolni a "késői" szüzeket.

Valaki írta az ilyen csajozós könyveket, "személyiség fejlesztési" tréningeket, amiket senkinek se ajánlok, mert azok inkább személyiség rombolók, inkább olvassatok mondjuk szépirodalmat, ne trasheket!

Szerintem nem kéne agyon frusztrálni azokat az embereket, akiknek még nem jött össze kapcsolat, egyenrangúan kéne kezelni mindenkit! Akik meg ebben az állapotban vannak, ne aggódjanak, ne gondolják, hogy ettől kevesebbek lennének!

2020. aug. 19. 17:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben ellenkező véleményen voltam, mint a 24-es, de igaza van!
2020. aug. 19. 20:18
 26/31 anonim válasza:
Az egyik szomszédomnak 52 évesen lett életében először párja, pár hónappal később el is vette a 25 éves lányt feleségül. Semmi gond nem volt a csávóval, csak 154 centi volt.
2021. febr. 18. 20:07
 27/31 anonim ***** válasza:

A normális srácok 18 évesen már dgnak.

Szerinted...?

2021. febr. 19. 17:44
 28/31 anonim ***** válasza:
50%
27: "Normális". Igen, van olyan is, aki 42 évesen nagyapa.
2021. febr. 19. 17:59
 29/31 anonim ***** válasza:
28: te is tudod, hogy igazam van. A 42 éves nagypapa meg szélsőséges példa.
2021. febr. 19. 22:03
 30/31 anonim ***** válasza:
27-Szerintem manapság sokkal kevesebb srác dug 18 évesen. Van is erről cikk, hogy a szüleink többet "éltek", mint mi.
2021. febr. 20. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!