Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy férfinak 30on túl jön össze az első barátnő, vagy már teljesen elkésett?
Sohasem késő! Sajnos ez a társadalom a versengésre épül, és a kapitalizmusnak az elemei beépülnek az emberi kapcsolatba is, és ezért frusztrálják azokat az embereket, akiknek nem volt még szerencséjük. Tényleg soha nem késő.
Tévednek azok akik azt mondják, hogy mondjuk egy harmincas szűz olyan lesz, mint egy 15 éves. Az ember személyisége mindig változik, legtöbb esetben egy 30 éves nem úgy viselkedik, mint egy 15 éves tini. Saját példám 5 éve gyerekesebb világnézetem volt, mint most és a régebbi beszélgetéseimet nézve szégyenkezve olvasom. Sok ember ezt tapasztalja rajtam kívűl, tehát emiatt is hülyeség a lemaradással vádolni a "késői" szüzeket.
Valaki írta az ilyen csajozós könyveket, "személyiség fejlesztési" tréningeket, amiket senkinek se ajánlok, mert azok inkább személyiség rombolók, inkább olvassatok mondjuk szépirodalmat, ne trasheket!
Szerintem nem kéne agyon frusztrálni azokat az embereket, akiknek még nem jött össze kapcsolat, egyenrangúan kéne kezelni mindenkit! Akik meg ebben az állapotban vannak, ne aggódjanak, ne gondolják, hogy ettől kevesebbek lennének!
A normális srácok 18 évesen már dgnak.
Szerinted...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!