Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok még az első randiig se eljutni egy lánynál 25 évesen?
Nagyon szomorú a sztorim, kicsit el is vagyok már keseredve. Nemrég lettem 25 és még igazi kapcsolatom nem is volt, csak ilyen rövidebb affér-féleségek, tehát semmi komoly. Akárhányszor ismerkedni próbálok és már eljutunk egy flört szintig, nem tudom, megérzik rajtam a csajok, hogy ideges vagyok, vagy tapasztalatlan és hirtelen a flört hangulat tök hidegre, szinte ellenségesre vált és elutasítással zárul. Kinézetre teljesen átlagosnak tartom magam, se jóképű, se bányarém nem vagyok, szerintem. :,D
Nem próbálom soha eladni magam istentelen királynak, hogy én vagyok az ász, mindent és mindenkit lerendezek, inkább próbálok visszafogottan, lassan, de őszintén bemutatkozni, hogy a másik felet ne érhesse csalódás, de egyszerűen nem működik. Tényleg az a megoldás, ha hazudik az ember, teszi az agyát?
Nehéz úgy versenyezni más faszikkal, hogy mindenki teszi az agyát, keménykedik sokszor szerintem a semmire, nekem vannak céljaim az életben, de emiatt túl merev, karót nyelt hatást kelthetek. Kicsit néha azon spekulálok, hogy ilyen régi módibb közegben vittem volna a prímet.
De ez sem igaz teljesen, mert a lazább, bolondos lányok jönnek be... :,D
Tudom, sok konkrétum nem derült ki az írásomból, de inkább általános kérdést szeretnék feltenni, ami ha más csávónak, aki rajtam kívül idetéved, szintén segíthet.
Tehát újraforgalmazva:
Mi lehet az oka (csaj szemmel például, de srác tanácsot is fogadnék szívesen), ha egy 25 éves srác nem képes becsajozni EGYÁLTALÁN?
járj bulizni :D
viccen kívűl..sok ott a "csőcselék" de szerencsére még a mai szemmel nézve "normális" emberek is járnak.
ha nekem valaki azt mondja 2 éve, hogy ott fogom megtalálni a szerelmet, körberöhögtem volna az illetőt..és mégis megtörtént :D
Ott van a kutya elásva hogy azt hiszed nem nézel ki rosszul.
Gondold át mert szinte biztos hogy abban vérzel el..
Öltözködés terén mindenképp megérné fejlődni, ez biztos. :D
Kondizni nyilván egy megtérülő befektetés, amit a leghardcore-abb kocka is elkezdhet, ha elég elszánt, nekem ez azért off, mert sport megvan (kerékpár), csinálgatok építőipari melókat egyetem mellett, abból meg a szükséges-elégséges parasztizom bejön. :D
Az arcom meg olyan, amilyen, szerintem a személyiségemmel szar valami, túlzottan rá vagyok feszülve, amikor ismerkedni próbálok, talán. Nem tudom...
Túlságosan is ráfeszülsz a dologra ez ebből a mondatodból derül ki egyértelműen: a másik felet ne érhesse csalódás. Ha csalódik mi lesz? Semmi. :D Az az ő csalódása lesz, nem a tiéd, mások éréseiért nem felelsz. Ne akarj ennyire görcsösen megfelelni és magadat pedig ne kategorizáld be magadat se régimódinak, se semmi másnak. Egyszerűen csak merd magyarázkodás nélkül felvállalni magadat. Nem kell mindenben egyetérteni a másikkal, ha van egy határozott véleményed ami mellett ki is mersz állni az vonzó, mert magabiztosságot sugall. Magabiztos pedig az, aki rendben van magával.
Parasztság lesz amit mondok, de menj el egy (vagy több) olyan lánnyal randizni aki kevésbé tetszik. Nincs mit veszítened, a nyomás se lesz akkora rajtad, nem kell senkinek megfelelned. Csak arra vigyázz, hogy ne ígérgess senkinek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!