Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy férfinak 30on túl jön össze az első barátnő, vagy már teljesen elkésett?
Ha 30 éves korára jó egzisztenciát épített ki, akkor a 28-35 éves gyerektelen, pánikoló nők szét fogják tépni.
Én ugyanígy voltam, 18 évesen elhatároztam hogy mindenáron összeszedek annyi pénzt amennyit tudok. 33 évesen válogathattam a 30 körüli csajok között. Én ezt a taktikát javaslom. Aki elmúlt 30 és nincs semmilye, az max egy 3 gyerekes nőt tud általában kifogni, de ott is babycsősz és atm automata lesz maximum.
Te viccelsz? Az ilyen korú férfiak a legértékesebbek a nők számára. Legyél büszke magadra, és tényleg nem árt, ha rákeresel arra, hogy PUA. Nem árt a segítség, ha nincs még tapasztalatod.
Nem ciki segítséget kérni. Ismerek olyan 50 év feletti férfit, aki hasonló segítséggel talált magának 18 éves szép feleséget. Csak az fog emiatt megszólni, aki irigy rád.
A férfi az férfi marad, és úgy öregszik, mint a jó bor. Minden férfinak a 18-tól huszonéves női korosztály jön be igazából a legjobban. Ezeknek a fiatal nőknek pedig bejönnek az idősebb, tapasztalt, biztonságot nyújtani tudó férfiak.
Nyilván van kivétel is, de általánosságban ez igaz.
23/F tartós kapcsolatban évek óta
Nyugodj meg, egyáltalán nem vagy elkésve.
A barátomnak is én vagyok az első kapcsolata és 27 éves. Egyszerűen így alakult az élete, hogy előtte nem volt. Egyáltalán nem bánom, csodálatos mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!