Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, légyszíves áruljátok már el, miért fontos nektek, hogy a nő képet küldjön magáról?
Anonim oldal, alig beszéltünk pár szót máris képet akar. Miért olyan fontos ez? Ha nem jövök be külsőre, akkor nem is éri meg beszélgetni vagy mi? Magyarázzátok már el, légyszíves.
:)
1, Kérdezd meg a nőktől is. Ugyanazért. Ne gondold, hogy ők nem kérnek képet.
2, Több kamus férfi adja ki magát nőnek, mint fordítva.
3, Kíváncsi az ember, hogy kivel beszél.
Ha valakivel nekiállok beszélgetni, mert rám írt és érdekesnek tűnik, akkor előbb-utóbb kérek valami olyat, amiről biztos tudhatom, hogy tényleg az e, akinek mondja magát. Vagy valami jellegzetes képet vagy facebook linket.
Mert ha ronda vagy akkor mit beszélgessen veled ?
Nézd olyan ez mint a nőknél:
Csak levelező partnert keresek.
Fontos, hogy ne dohanyozzon.
:):):):):):):):)
Én férfiként nem szoktam soha kérni, de azért ehhez nem kell agysebésznek lenned kislány, hogy kitaláld mi az oka :)
Mert vágős soron nem beszélgetni akar.
Mert a beszélgetést csak eszköznek tartja ahhoz, amit akar, viszont látni akarja előre, hogy megéred e az energiáját.
(ők azok a hülyék amúgy, akik lepattintanak egy marha jó beszélgetőtársat csak azért, mert nem tetszik nekik kinézetre)
Miért az mire jó, hogy beszélgették hónapokig aztán utána kiderül, hogy nem is tetszetek egymásnak? Csak rosszabbul fog esni ha utána küld el. Vagy ha haverkodtok akkor meg nem mindegy hogy tetszel e neki vagy sem?
Itt az a helyzet nem a sráccal van baj, hanem a te önbizalmaddal.
Ez valóban jó kérdés.
Én is szoktam itt írogatni nőkkel és a másod levélben úgyan úgy ők is képet kérnek. Nem értem mert sokszor nem is az ismerkedés a cél és ők írnak rám, azokra amikor valamire válaszolok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!