Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, légyszíves áruljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, légyszíves áruljátok már el, miért fontos nektek, hogy a nő képet küldjön magáról?

Figyelt kérdés

Anonim oldal, alig beszéltünk pár szót máris képet akar. Miért olyan fontos ez? Ha nem jövök be külsőre, akkor nem is éri meg beszélgetni vagy mi? Magyarázzátok már el, légyszíves.

:)

2020. ápr. 2. 22:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

1, Kérdezd meg a nőktől is. Ugyanazért. Ne gondold, hogy ők nem kérnek képet.

2, Több kamus férfi adja ki magát nőnek, mint fordítva.

3, Kíváncsi az ember, hogy kivel beszél.

Ha valakivel nekiállok beszélgetni, mert rám írt és érdekesnek tűnik, akkor előbb-utóbb kérek valami olyat, amiről biztos tudhatom, hogy tényleg az e, akinek mondja magát. Vagy valami jellegzetes képet vagy facebook linket.

2020. ápr. 2. 23:33
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem, miért olyan nagy gond, küldeni egy meztelen fotót magadról a férfinak.
2020. ápr. 2. 23:35
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
A nők szoktak kérni előbb vagyis hogy előbb én küldjek aztán ők. Gyakran a képemre hivatkozva nem küldenek viszont inkább koccolnak. Azt gondolják lealáztak de én mit gondoljak arról aki velem ellentétben fel se meri vállalni magát??!
2020. ápr. 2. 23:53
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Én is azt tapasztaltam, amit a #13-as ír. Hölgyek kérnek azonnal képet. Majd, nem küldenek viszont. KB 25%, küld viszonzásul. Majd kulturáláltan megköszöni, s tudatja, hogy nem én vagyok, az álmai pasija. Szerintem így fair.
2020. ápr. 3. 05:09
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem fontos.
2020. ápr. 3. 05:40
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

Mert ha ronda vagy akkor mit beszélgessen veled ?

Nézd olyan ez mint a nőknél:

Csak levelező partnert keresek.

Fontos, hogy ne dohanyozzon.

:):):):):):):):)

2020. ápr. 3. 06:07
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Én férfiként nem szoktam soha kérni, de azért ehhez nem kell agysebésznek lenned kislány, hogy kitaláld mi az oka :)

Mert vágős soron nem beszélgetni akar.

Mert a beszélgetést csak eszköznek tartja ahhoz, amit akar, viszont látni akarja előre, hogy megéred e az energiáját.

(ők azok a hülyék amúgy, akik lepattintanak egy marha jó beszélgetőtársat csak azért, mert nem tetszik nekik kinézetre)

2020. ápr. 3. 07:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért az mire jó, hogy beszélgették hónapokig aztán utána kiderül, hogy nem is tetszetek egymásnak? Csak rosszabbul fog esni ha utána küld el. Vagy ha haverkodtok akkor meg nem mindegy hogy tetszel e neki vagy sem?

Itt az a helyzet nem a sráccal van baj, hanem a te önbizalmaddal.

2020. ápr. 3. 09:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Más kérdés ha pucér képet akar, akkor jó eséllyel valami perverz
2020. ápr. 3. 09:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban jó kérdés.

Én is szoktam itt írogatni nőkkel és a másod levélben úgyan úgy ők is képet kérnek. Nem értem mert sokszor nem is az ismerkedés a cél és ők írnak rám, azokra amikor valamire válaszolok.

F

2020. ápr. 3. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!