Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 éves férfiak hány százalékánál kizáró ok egy előző kapcsolatból származó gyerek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 17:56
21/28 anonim válasza:
Bár még közel sem vagyok 30, de nekem kizáró ok lenne. Minden esetben. Nem vágyom más gyerekét dédelgetni. Nem tudnám elfogadni sajátomként és tudom ,hogy viszont a potenciális páromnak fontos lenne (nyilván) a saját gyerek és emiatt igazodni kellene hozzá. Ez megint csak nem a legjobb felállás számomra. Szóval a válasz egyértelműen az, hogy kizáró ok.
22/28 anonim válasza:
Te tényleg férfi vagy?
Állandóan nőies kérdéseid vannak.
Vagy netán meleg vagy, mert akkor minden kérdésed érthető.
23/28 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű, hogy érzelmi inteligencia. Blablabla. Aki elhagyja a nőjét, egy kisgyermekkel, az egy tróger. De már akkor is tróger volt mikor összejöttek. A nő képes volt összejönni, lefeküdni gyereket szülni egy trógernak. A gyermek lehet az apjára fog hasonlítani jellemben. Most én kínlódjak egy vadparaszt hülyegyerekével kamaszkorában is? Hát köszönöm nem. Ha egy rendes embertől van a gyerek, csak mondjuk megözvegyült a nő, az más. Akkor semmi akadálya.
24/28 anonim válasza:
Na, összegyűltek a tökéletes nővel tökéletes párkapcsolatban élő férfiak, akik sosem fognak elválni, mert ők különbek. Igaz, tartós párkacsolatuk még nem volt, ők tudják, hogy velük ez nem történhet meg.
25/28 anonim válasza:
Tehát elvált szülők gyereke=vadparaszt hülyegyerek. A saját gyereked is az lesz, ha esetleg elhagy a feleséged?
26/28 anonim válasza:
#24 már megint magadból indultál ki...
27/28 anonim válasza:
A vadparasztot az apára írtam. És igen az wlvált szülők gyermekei általában deviánsabbak lesznek. Ezen egy mostohaapa csak ront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!