Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 éves férfiak hány százalékánál kizáró ok egy előző kapcsolatból származó gyerek?
"de gyerektelen alfát már nem tudtál bezsebelni, mint korábban :)"
Miért is akartam volna gyerektelen alfát? Gyerekekkel dolgozom, imádom őket, nekem is van, a férjemét is szeretem. Nálam kimondottam előny volt, hogy neki is van, a lányaink egyidősek, tehát sokkal könnyebb így, mint egy "én aztán nem fogom más kölkét nevelni fazonnal". 10 éve vagyunk együtt, tehát az idő igazolta, hogy mindkettőnknek jó választás volt. De ti nyugodtan bizonygassátok, hogy nekem milyen rossz. Csakhogy én skalpokat, alfahímeket gyűjtöttem korábban sem, nekem a minőségi kapcsolat számít.
Kedves Kérdező!
Mint látod, a válasz nem elsősorban korfüggő, hanem annak kérdése, hogy az illető mennyire képes elköteleződni egy intim kapcsolatban. Amennyiben valaki érzelmileg érett, felnőtt személy, képes elfogadni azt, hogy a másiknak, akit választott, már gyermeke van.
Ha szeretek valakit, el tudom fogadni azt, aki és ami -mint pl. a hobbijai- hozzá tartozik. Jelen esetben a gyerekét. Ha a nem tőlem származó gyermeket szeretet- és felelősségteljesen neveli, valószínűleg a közöset is úgy fogja, nemdebár?
Persze az ilyen magas fokú érzelmi érettség a férfi felé annak harmincas éveiben nem lehet követelmény, és később sem okvetlenül az. Nem is baj, ha az érzelmileg értelenek egyedül maradnak. Nem kötelező ám mindenkinek átadni a mintáit, kulturális mémjeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!