Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Maximum hány exet néztek el egy 25 éves nőnek és hány előző kapcsolatból származó gyereket?
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 09:56
2/10 Noren1989 válasza:
Ha ismerkedni akarok vele, komolyabban, akkor:
3-5 ex, 0 gyermek.
3/10 anonim válasza:
Rosszul állsz a dologhoz. Akkor néz el az ember valamit amikor szereti az illetőt.
Ha csak egy db. nőről van szó akit bárkivel lehet helyettesíteni akkor kell ilyen kérdéseket feltenni ismeretleneknek.
4/10 anonim válasza:
Az exek száma nem mérvadó, de három gyerek négy apától necces. Legfeljebb egy gyerek.
5/10 anonim válasza:
Nekem mindegy eddig mennyi van. Csak azokat ne nekem kelljen etetnem, vagy gyüjjön utánuk sok gyerektartás. A nő meg akarjon még 3gyereket, mert kell a 10 milla more!!
6/10 anonim válasza:
3-4 ex max, és 0 gyerek.
A bökkenő csak az hogy a mai lányok 14 évesen kezdik a szexet, 25 éves korukra lehet több 100 férfivel dugtak már.
7/10 anonim válasza:
tobb 100? xD mivan. max egy hivatasos...
8/10 A kérdező kommentje:
#7: Azért 20 fölé sokan eljutnak.
2019. okt. 19. 10:53
9/10 anonim válasza:
akkor se tobb 100 mirol beszelunk.
mondjuk nekem speciel csak 3 volt, de nem is vagyok a varos legszebb lanya.
10/10 anonim válasza:
" 7: Azért 20 fölé sokan eljutnak."
Te már csak tudod kérdező, igaz? hiszen "valódi nő vagy" :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!