Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban a legkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban a legkönnyebb olyan párt találni akivel családom lehet?

Figyelt kérdés

Még viszonylag fiatal vagyok, de a lányok többsége szerintem alkalmatlan feleségnek.

Én nagyon szeretnék majd családot, de nem tudom hogy lesz e amiatt mert nem biztos hogy találok hozzá nőt.

Van olyan kor amikor könnyebb hosszú távú kapcsolatot találni?

Most 23 vagyok, és hát a lányok többsége elég furán viselkedik.

2020. márc. 29. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

#5: "Amúgy mik azok a válaszok, hogy nem talál nőt a régi felfogás szerint és nem fognak neki egész nap főzőcskézni? Hol írta, hogy ezeket akarja?"

Te személy szerint mire következtetsz ebből a mondatból?:

"a lányok többsége szerintem alkalmatlan feleségnek"

2020. márc. 29. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
#11: Hát, nem a kajacsinálásra, hanem mondjuk olyan dolgokra, hogy képtelenek vállalni a felelősséget, túl felszínesek, instán élnek és hasonlók.
2020. márc. 29. 22:44
 13/21 anonim ***** válasza:
36%

A lányok viselkednek furán? Nekem ez a kérdés ezerszer furább, pedig nem vagyok se lány, se húszéves.

Visszakérdezek: TE mitôl vagy alkalmas férjnek? Mit tudsz beletenni a kapcsolatba, milyen tulajdonságaid vannak? Válaszold meg ôszintén és akkor rájössz, hogy ugyanolyan kvalitásokkal rendelkezo nôt fogsz találni.

Ne haragudj, de én erôsem kétlem, hogy te egy álomférj lennél a lányoknak.

2020. márc. 29. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

#12: "instán élnek"

Aha, te meg azokra nyáladzol, akik instán, helyesebben: az instáBÓL élnek, mert hogy ma már az is egy szakma, úgy hívják, hogy influenszer.

2020. márc. 29. 23:03
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
55 éves korra tolódik ki. Akkor kell gyereket is szülni.
2020. márc. 29. 23:13
 16/21 anonim ***** válasza:
3%

Szánalmasak ezek az "influenszerek", szánalmasságukat mutatja, hogy egyik vezéralakjuk Vona Gábor. Ez mindent elárul.

2020. márc. 29. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
#16, na, még pont te hiányoztæl, meg a senkit sem érdeklő véleményeid.
2020. márc. 29. 23:22
 18/21 anonim ***** válasza:
36%

#14: Kérlek, áruld már el, hogy mégis miből érzed úgy, hogy fogalmad van számodra ismeretlen, random, nem látott emberekről azzal kapcsolatban, hogy mire nyáladzanak? Tényleg, érdekelne. Mert, mondjuk instám sincs.

Azzal meg tisztában vagyok, hogy az is egy munka. De, az nem, hogy valaki oda tolja fel a kirakatéletét, amiért nem kap se pénzt, se mást. És az instán lévő emberek többsége nem influenszer.

Szóval, azután, hogy olyat láttál a kérdező kérdésébe, amit nem írt le, képtelen voltál túllépni a saját előítéleteden és hozzám is vágtál valamit, ami nem igaz, nem érzed úgy, hogy talán ideje lenne egy kicsit gondolkoznod is néha?

2020. márc. 29. 23:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
16 Akkor te nezd tovabb a tv-ben a reklamokat, azok minosegiek. En inkabb maradok az influencereknel. A normalisaknal, mert nem csak az az influencer, aki Thaifoldrol posztol bikinis kepeket, aztan odahanyja a kep ala, hogy #tezenis #ad Mondjuk szanalmasnak azt se mondanam, csak nem az erdekel. Altalaban azok szanalmasozzak ezt a szakmat, akik irigykednek, hogy ok nem tudnak a “semmibol” penzt csinalni. (Kozben ok sem a semmibol csinalnak penzt, de mindegy.)
2020. márc. 29. 23:36
 20/21 anonim válasza:
90%

Kedves Kérdező!

A barátnőim többsége jegyben jár vagy komoly, férjnek való társat keres és 20-25 évesek. Bár most a járvány alatt nem fogsz eljárni ismerkedni, de javaslom, hogy ne bulikban keresd a leendő feleséged, hanem pl az egyetemi könyvtárban, kávézóban. Eddigi tapasztalataim, csajos beszélgetések alapján a lányok többsége a diplomaosztóig szeretné megtalálni azt a fiút, akivel családot alapíthat. Munka mellett jóval kevesebb idő jut majd ismerkedésre.

23/L

2020. márc. 30. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!