Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban a legkönnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban a legkönnyebb olyan párt találni akivel családom lehet?

Figyelt kérdés

Még viszonylag fiatal vagyok, de a lányok többsége szerintem alkalmatlan feleségnek.

Én nagyon szeretnék majd családot, de nem tudom hogy lesz e amiatt mert nem biztos hogy találok hozzá nőt.

Van olyan kor amikor könnyebb hosszú távú kapcsolatot találni?

Most 23 vagyok, és hát a lányok többsége elég furán viselkedik.

2020. márc. 29. 21:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem 20 felett már az ideális korban vannak ehhez az emberek. De egyébként sem függ a kortól. Nem az fogja meghatározni, hogy te most 23 vagy 25 éves vagy. Hanem a jellemed, a gondolkodásod és leginkább az, hogy sikerül-e olyan személyt találni akivel közösen ki tudjátok alakítani.
2020. márc. 29. 21:30
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
Ilyen elcseszett gondolkodással nem fog menni. Ha házasságot akarsz, akkor tudomásul kell venned, hogy a régi típusú házasságon belüli nemi szerepleosztásnak mindörökre befellegzett. Ja, és a lányoknak egy jelentős hányada alapból férjhez sem akar menni, meg családot sem, kezdjük ott.
2020. márc. 29. 21:31
 3/21 anonim ***** válasza:
33%
Soha, ilyen alapon. Nem fogsz olyan lanyt talani, aki egesz nap fozocskezik neked, meg mossa a ruhaid. Te mitol vagy alkalmas a hazassagra szerinted?
2020. márc. 29. 21:33
 4/21 anonim ***** válasza:
15%
30 körül szerintem. Akkor még van sok szingli, de már nem gyerekes és "élniakarokésbszni" mindenki
2020. márc. 29. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem 30 alatt ne erőltesd. Lehet, hogy mázlid van és kifogsz egy megfelelő nőt, de 30 körül ezt már jobb esetben tapasztalattal teszed és tudod, hogy mibe nyúlj.

Öhm... Amúgy mik azok a válaszok, hogy nem talál nőt a régi felfogás szerint és nem fognak neki egész nap főzőcskézni? Hol írta, hogy ezeket akarja? Tényleg ennyire nehéz itt a hozzászólók felének úgy válaszolni egy kérdésre, hogy nem a saját előítéleteit húzza rá mindenre?

(Amúgy, ahhoz képest, hogy mennyire nehéz ez szerintetek, nekem valamiért minden barátnőm főzőcskézni akart nekem.)

2020. márc. 29. 21:43
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

A legideálisabb, ha mindkét fél tud főzni és egymást váltják, mikor egyik, mikor másik, szabadidő, hangulat és specialitás függvényében.

2020. márc. 29. 21:49
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Szeronten a nők többsége 25-30 éves kora között kezd el vágyni az elköteleződésre.
2020. márc. 29. 21:50
 8/21 anonim ***** válasza:
19%
30N,40F.
2020. márc. 29. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:
20%

#6: Ez a legideálisabb annak, akinek a legideálisabb. Ne jelentsünk már ki általános érvényű igazságokat azért, mert valakinek ez vagy az bejön. Nekem tényleg volt olyan barátnőm, aki imádott nekem kaját csinálni, mert neki ez a szeret és gondoskodás egyik kifejezése volt. Ettől függetlenül, persze én is megleptem és tudok kaját csinálni.

Az meg, hogy úgy lett lepontozva a válaszom, hogy normális reakció nem érkezett rá, tökéletesen bemutatja, hogy mennyire használhatatlan az egész kategória.

2020. márc. 29. 22:31
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
#9: ha szerinted ennyire használhatatlan a kategória, nem kötelez ám senki arra, hogy ide kommentelj.
2020. márc. 29. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!