Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Összejönnétek egy súlyos kisebbségi komplexusos sráccal, aki ráadásul kényszerbeteg is?
Hogy reagálnátok ha kiderülne róla? De ha pl később?
Élnétek vele együtt ezek mellett is?
Kényszerbeteg nő vagyok, és igen, összejönnék, akkor legalább már ketten lennénk furcsák :-)
Komolyra fordítva a szót, nem mindegy, hogy kezelteti-e a betegségét, és hogy mennyire súlyosak a tünetei. Én kezeltetem, és tünetmentes vagyok.
Attól függ, ez az irányomban hogy csapódik le (most tegyük félre, hogy 21 évesen nagyon fiatal lennél hozzám). Voltam kisebbségi komplexusos emberrel párkapcsolatban, és megőrültem mellette a kapcsolatunk utolsó időszakában. Folyton jött azzal, hogy biztos nem szeretem meg biztos szégyellem, amiért nem keres annyit, mint én, a férfinem szégyene így stb-stb-stb... de mindig rám lett kihegyezve, hogy én biztos másra vágyom, nekem biztos nem lesz ő jó hosszú távon... pedig hosszú, komoly kapcsolat volt, nyugtatgattam, hogy nekem ő így jó, ahogy van. De pszichológushoz nem volt hajlandó elmenni, mert "ő nem dilis"... és amikor mondtam neki, hogy akkor viszont ne azzal jöjjön, hogy én mennyire szégyellem őt, mert tudja, hogy nem, és így úgy jön le, mintha egy aranyásó, másokat kihasználó, begyöpösödött p...a lennék... akkor meg meg volt sértődve, hogy nem akarom megérteni.
Most már nem fogok más bokszzsákja, lábtörlője lenni azért, mert neki komplexusai vannak. Ha tudja normálisan kezelni a komplexusait az illető, akivel ismerkedem, akkor minden további nélkül megpróbálom vele, de ha azzal jön, hogy "te biztosan szégyellsz engem", akkor megy a lecsóba, akármilyen szomorú dolog, hogy mentális problémái vannak.
Ember... orulok hogy en nem irok ki ilyen kerdest... az en pszichotikus depressziommal meg ADD-mel.
Amugy meg szerintem mindennek meg van a maga helye. Sajnos ha a nagy populaciot nezed, ~90% azt fogja mondani hogy nem, de azert mert nekik nincs empatiajuk az ilyen mentalis betegsegek fele.
Ha mondjuk olyan korokben keresnel part, ahol hasonlo betegek vannak, maris szerintem az eselyed megnone ugy 50% kal ha nem tobbel.
Saját tapasztalatból mondom hogy nem. Nincs ilyen nő a világon.
Nekem súlyos kispenisz komplexusom, külsőm és egyéb dolgok miatt kisebbségi komplexusom van. És hiába jelölnek társkeresőn hiába mondogatják hogy átlagos a külsőm sőt még a farkam mérete is, nem hiszem el és a negatív hozzáállás miatt minden nő felhagy az ismerkedéssel.
Élőben nem is ismerkedtem soha így se szerelmi se szexuális kapcsolatom nem volt. Pedig már 40 éves vagyok.
Szóval nagyon sürgősen kérj orvosi segítséget vagy old meg magad mert olyan nyomorult életed lesz mint nekem és öregségedre beleörülsz a magányba vagy olyan torz lesz a gondolkodásod hogy menthetetlen leszel mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!