Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Lányok! Összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Lányok! Összejönnétek egy súlyos kisebbségi komplexusos sráccal, aki ráadásul kényszerbeteg is?

Figyelt kérdés

Hogy reagálnátok ha kiderülne róla? De ha pl később?

Élnétek vele együtt ezek mellett is?

2020. márc. 26. 15:03
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
43%
Hát akkor nagyon egyedül maradtam, de nekem ezek egyáltalán nem kizáró okok. Nagyon meglep ez a sok bunkón elutasító válasz. 21/l
2020. márc. 26. 23:45
 22/44 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Először tedd rendbe magad,utána gondolkodjál ilyeneken,mint a nőzés.
2020. márc. 28. 15:38
 23/44 anonim ***** válasza:
81%
Ha 21 évesen itt tartasz, az elég komoly. Ne legyél egy önző s..ggfej először tedd helyre a problémáidat, ne akard más életét megkeseríteni.
2020. márc. 28. 17:14
 24/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem miért lettem lepontozva. Csak elmondtam, hogy engem nem zavarna. Nem bírjátok elfogadni más véleményét?

És akkor szerintetek aki nem tudja magát teljesen rendbe tenni/tetetni mentálisan, az haljon meg egyedül?

Neki is lehet párja, csak olyan kell találni, aki elfogadja ezt. Nem mindenkinek fontos, hogy szinte problémamentes legyen a másik fél. Vannak, akik igenis képesek áldozatokat hozni egy bizonyos valakiért.

Attól még, hogy vannak ilyen gondjai, nem tudjátok, hogy milyen ember. Nem egy mentális betegséggel kell összejönni... Ő is egy személyiség. Biztosan vannak hobbijai, véleménye dolgokról, humora, élete. Csak mellé gondjai is.

Ráadásul ezzel a lekezelő elutasítással a lehető legrosszabbat teszitek az ilyen emberekkel.

Ne aggódj kérdező, és más se, aki hasonló cipőben jár! Valóban próbáljátok rendbe tenni magatokat lelkileg, mert az nagyon fontos. De nektek is lehet párotok. Mindenkinek lehet. Nehezebb találni, az tény. Sokan teljesen elutasítóak, ezt is el kell fogadni. De ne legyetek reményvesztettek.

2020. ápr. 2. 13:46
 25/44 anonim ***** válasza:
59%
Bárhányszor emeled ki, a válasz akkor is az lesz általában, hogy nem. Szerintem lehetnél annyira igényes, hogy nem szakasztod a nyakába az illető nőnek a problémáidat, hanem előbb rendbe tehetnéd magad. Arról meg ne álmodj, hogy majd egy hasonló sérülttel jól meglesztek, mert csak visszahúzzátok egymást. Ha meg nem, akkor előbb utóbb neki is terhes lesz a viselkedésed
2020. ápr. 7. 10:51
 26/44 anonim ***** válasza:
97%
Pl ha az a kényszerbetegsége, hogy minden nap vacsorát kell főznie, mert különben előjön a kisebbségi komplexusa, akkor azért meggondolnám.
2020. júl. 16. 00:00
 27/44 anonim ***** válasza:
98%

Nekem enyhe kisebbségi komplexusos párom volt, és soha többet. A hócipőm tele volt a végére azzal, hogy ott nyávogott (nem tudok jobb szót rá, bocsi), hogy ő mennyire nem érzi magát férfinak mellettem, amiért nem ő a családfenntartó meg amiért én többet keresek. Az első pár alkalommal még leültem mellé, kedvesen megnyugtattam, hogy nekem ez egyáltalán nem baj, nem a pénzt nézem, nekem ettől nem férfiatlan. És folytatta és folytatta... nem mindennapos volt, de rendszeres. Egy idő után nem tudtam, hogy mit csináljak, mert vagy nem számított az, hogy én mit gondolok erről, vagy nem érdekelte, vagy nem segített rajta - de akkor meg nem értettem, miért hangosan és nekem mondja, mintha tőlem függne (egyéb esetben nem beszélt magában, nem gondolkozott magában). Úgy éreztem, mintha én lennék a rossz. Mellé meg konteókat is gyártott arról, hogy engem azért hívtak be több álláshirdetésre, mert nő vagyok - még véletlenül sem azért, mert 2 diplomám volt 2 nyelvvizsgával és jó munkatapasztalattal. Ráadásul amikor ő keresett munkát kicsit később, őt is kb. hasonló arányban hívták be.

Gyűlölöm, ha ezeket megkapok, és tehetetlen vagyok. Ja, és pszichológushoz ment volna, mert "ő nem dilis".

2020. júl. 16. 10:39
 28/44 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb kisebbségi komplexusos ember, kompenzál.

És elég ritka, hogy jó irányba.

Volt egy osztálytársam nagyon alacsony fiú volt ő mondjuk azzal tette, hogy baromi okos volt és mindig 100%os volt a megjelenése. Na ezzel mondjuk nem lenne problémám.

De, ha nem külsőséggel kapcsolatos, hanem lelki, mint "kedves jóravaló" exemnek akkor köszönöm szépen.

Remélem tanultam annyit, hogy ezeket véletlen se később tudjam meg, hanem már az első mondatokból.

2020. júl. 16. 13:41
 29/44 anonim ***** válasza:
37%
Nem, a nők problémamentes pasit akarnak - aki elég toleráns, és elfogadja őket minden problémájukkal együtt...
2020. szept. 5. 12:22
 30/44 anonim ***** válasza:
84%

A magyar nevelést elnézve jó sok embernek lehet kisebbségi komplexusa.nem tudom előre megmondani, hogy mennyire zavarna, mert az illetőtől függ. A kényszeresség miben nyilvánul meg, az se mindegy.

Szóval ennyiből nem lehet eldönteni.

2020. szept. 5. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!