Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a természetes lányok hátrányban vannak társkereséskor?

Figyelt kérdés

A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan

- mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai)

- műszempilla, póthaj

- tetkó, piercing

- hajfestés

- műköröm

- erős smink

Szerintetek azok a nők, akiknek a fent felsoroltak nem képezik életük részét, ők hátrányban vannak az előbb említett csoporttal szemben?

Egy természetes lány lehet számotokra vonzó?

A természeteset ne keverjük az igénytelennel.

Természetes alatt a normális személyi higiénét értem. Szőrtelenítés alap nálam. Tiszta, stílusomhoz és alakomhoz passzoló ruhatár. Néha enyhe smink. Sport, és egészséges életmód.

2020. márc. 23. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 te minek írsz nőként ide, fogalmad sincs az egészről.

"A körmöd is ha vékony, növekedésnél hajlamos csavarodni, röviden hagyva meg csúnya a formája, akkor lehet természetes, csak épp egy S-es műköröm klasszisokkal jobban fog kinézni."

SZERINTED MELYIK FÉRFIT ÉRDEKLI A KÖRMÖD?!

Elárulom, egyet sem. A körömreszelgetés a barátnőknek van.

Ami pl. érdekel minket férfiakat, hogy mennyire vagy sportos, de a körmöd nem érdekel.

2020. márc. 24. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül egyikkel sem rendelkezem, ettől függetlenül van párom (egyedül a hajfestésen gondolkodom lassan, mert itt-ott van már ősz hajszálam, a többit fölöslegesnek tartom és nincs is időm az ilyesmikre). Engem nem érdekelt, hogy ezek hátrányak-e társkeresésnél. Mit ér vele az ember, ha bepróbálkozik nála 10-20, de idióta? Azt kell megtalálni, akivel érzelmi, lelki és agyi síkon is passzoltok, ezek meg függetlenek ezektől a mű-dolgoktól.
2020. márc. 24. 12:04
 13/13 VincentLaw ***** válasza:
Nálam inkább előnyben vannak az ilyen lányok. Műköröm, műszempilla, póthaj, na ezektől meg az én hajam is égnek áll. A többi felsorolt meg nem létkérdés, de az összépet fel tudják dobni, értelmes kereteken belül. Rajzolt szemöldök nem tartozik ide, attól szintén a falnak megyek :D
2020. márc. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!