Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a természetes lányok hátrányban vannak társkereséskor?

Figyelt kérdés

A tipikus "mű" nőkön jobban megakad a pasik szeme. Értem ezalatt azokat a nőket, akiknek a következőből néhány, vagy mind megvan

- mű mellük van/egyéb plasztikai beavatkozáson estek át (ami természetes nem egészségügyi indokkal volt, csupán esztétikai)

- műszempilla, póthaj

- tetkó, piercing

- hajfestés

- műköröm

- erős smink

Szerintetek azok a nők, akiknek a fent felsoroltak nem képezik életük részét, ők hátrányban vannak az előbb említett csoporttal szemben?

Egy természetes lány lehet számotokra vonzó?

A természeteset ne keverjük az igénytelennel.

Természetes alatt a normális személyi higiénét értem. Szőrtelenítés alap nálam. Tiszta, stílusomhoz és alakomhoz passzoló ruhatár. Néha enyhe smink. Sport, és egészséges életmód.

2020. márc. 23. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Amit felsoroltál az mind teljesen felesleges.

Ha egy nőn nem akad meg egy pasi szeme, ha nem szexi nem vonzó számára az nem ezek hiányától van.

Ez egy beképzelt női elmélet.

Ha te nem kellesz valakinek akkor más a gond.

2020. márc. 23. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Ja mellékesen nincs dzsungel ugye?
2020. márc. 23. 21:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Dzsungel? Nálam nincs. Nem szeretem.
2020. márc. 23. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is megakad rajtuk a szemem, aztán elfordulok és okádok egyet.
2020. márc. 23. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes, én 32 évesen az ismerettségi körömben azt látom, hogy a természetes de igényes nőket kedveljük, mi férfiak. Tehát azt, amit az utolsó két sorban is leírsz. Nem tetszik a szolis bőr, műköröm, stb. A tetkók tetszenek (fehér bőrű, metal/rock csajszik például bejönnek), a szilikon mell pedig attól függ. A "lufi" nem, de a természetes alakú ha szükséges volt megcsináltatni (például teljesen elfogyott a melle a sportolás miatt), azzal szerintem semmi gond.
2020. márc. 23. 22:13
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Kik között keresel társat?

Amúgy nincsenek egyáltalán hátrányban. Egy természetes, szép nő után mindenki megfordul. Egy plasztik baba után maximum az, aki pár éjszakára keres társat.

2020. márc. 23. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Én pontosan az ilyen természetes nőket preferálom jobban és ha megmozgatja az elmémet is, akkor rögtön nyert ügye van. ;) Hány éves vagy?
2020. márc. 23. 23:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be. Nekem ezek közül csak a műköröm, a műszempilla és a póthaj ami visszataszító, a többit inkább kiegészítőnek és stílusnak fogom fel. Barátnőmnél mondjuk a műtétet is ellenzem, de mondtam neki, hogy ha majd 20 év múlva nagyon aggódik a ráncai miatt, rábízom rzt a döntést. Szerencsére nagyobb melleket nem akar, a többivel meg vagy elégedett vagy edz inkább rá.

Én őszintén szólva nem szeretem az ilyen hamvas kis makulátlan nőket. A párom is gyönyörű nő smink és minden nélkül, de nagyon jól állt neki a festett haj is és szeretem sminkben is. Hozzátartozik a stílusához. Van egy barátnője, aki ilyen abszolút természetes, hosszú, semmilyen festetlen haj, semmi sminket nem hord... Az a baj az ilyen lányokkal, hogy automatikusan nem törődnek annyira a hajápolással, az arca neki is zsíros és pattanásos, arra sem volt hajlandó, hogy olyan szemüveget hordjon, ami jól áll neki, az illata sem jó. Nem vonz, nem az én világom. Eddig csak a barátnőm kategóriájú lányokat láttam rendesen odafigyelni magukra, nem csak úgy hagyni magukon mindent "természetesen". Mert lehet, hogy tud szép lenni a természetes, de ha egy haj egy formátlan lobonc, ami még kócosnak is tűnik, mert nem akarják formázni, fényezni, vágatni az nem szép. Tud szép lenni egy nő smink nélkül, de ha a szemöldöke kusza, hiányos és körülötte mindenhol apró szőrszálak vannak, a bőre pedig fényes, ragyás, mert nem sminkeli, de akkor már nem is szérumozza, tisztítja, hidratálja, radírozza (remélem jól írtam), akkor igenis igénytelen lesz egy olyan nőhöz képest, aki állítólag nem annyira természetes, viszont minden nap, mikor lemossa a sminket vagy előkészíti azt, erre időt fordít. És a haja épségére is jobban figyel minden festés után.

Lehet, hogy ez csak rossz tapasztalat, de én ezt látom.

2020. márc. 24. 00:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál nem számítanak nagyon, sőt lehet rontanak is az esélyein.

De amitől jobban megnézek egy nőt, ha van jó öltözködési stílusa, a szoknya/harisnya/nadrág/ing/kiskabát jól áll rajta.

Ismerek egy nőt aki egyébként szerintem nem vonzó (szinte anorexiás, arca sem túl szép), de olyan jól felöltözve láttam egyik nap, hogy megjegyeztem magamban milyen sokat javít az öltözködés.

2020. márc. 24. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:

A természetesség akkor vonzó, ha jók az adottságok.

A kosaras, illetve "felesleges a melltartó rá" mellekkel hiába vagy természetes. Ronda arcvonásokkal hiába az enyhe smink vagy sminkmentesség. Semmilyen színű hajat hiába hagysz festetlenül. Ha sz.. a szerkezete, akkor sokra mész azzal, hogy nincs póthaj - a rövid haj meg nem mindenkinek áll jól, van, akinek "muszáj" legalább mellig megnöveszteni. A körmöd is ha vékony, növekedésnél hajlamos csavarodni, röviden hagyva meg csúnya a formája, akkor lehet természetes, csak épp egy S-es műköröm klasszisokkal jobban fog kinézni. Ilyenek.

Nem mindenki engedheti meg magának a természetességet, van, akinek rengeteg optikai tuning szükséges. Ami ha valamiért nem opció, akkor durván hátrányba kerül a "piacon" (mint pl. én).

2020. márc. 24. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!