Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes írni a lányoknak Tinderen először?!?!?!
Idő közben a matchek száma megnőtt, azonban a statisztika szemernyit sem javult.
Komolyan, hol vannak azok a lányok, akik itt azt állítják, hogy az alapvető szimpátián felül az a fontos amit a srác ír? (Láttam nő ismerősök Tinderét, ortó f@@szságokat írnak a fiúk legtöbben + használtam jóképű barátom profilját, akiknek meg MINDENRE visszaírtak...)
Nokent mondom. Nem magyar Tinderen vagyok, ha ez esetleg kulonbseg. Pasik tobbsege a lanytol varja az elso uzenetet, ki is kotik. Amugy a tobbseg azt irja, hi. Ennyit.. De helo szepsegem. Ez csak akkor oke, ha en is rovidet irok, es utana belehuz a pasi.
De szerintem a tul sok es jelentosegteljes szoveg nyomaszto egybol.
En azt irnam. Szia. Nagyon jo kep...
Orulok, hogy matcheltunk.
Bena kozhelyek, de ki kell tapogatni a no reakciojat.
#12 teljesen egyetértek, 2-3 mondatos szövegeket küldtem.
Szia XY! Nagyon tetszel / szép vagy xy képen, szeretnélek jobban megismerni. :) Valami személyesebb kérdés pl munka/egyetemmel kapcsolatosan....
Persze akiknek volt bármi! értelmes leírás a profilján, ott a szép a szemed / mosolyod / milyen jól áll a ruha a 63. képen dicsérgetés helyett azzal kapcsolatos üzenetet írtam. SEMMI VÁLASZ.
Fura, állandóan azt hallom más férfiaktól, hogy senki nem ír vissza. Attól függetlenül, hogy a Tindert egy nagy rakás szarnak tartom, el kell mondjam, hogy szinte minden nő rendesen válaszolt, akivel meccseltem. Volt olyan ritkán, aki a meccs után azonnal törölt, szerintem csak kíváncsi volt, hánynak tetszik, de a többiek válaszoltak, általában hosszú beszélgetések kerekedtek velük. És nem, nem vagyok pénzes, kifejezetten csóró vagyok, bár aránylag a jóképű és a nagyon magas fajtából. De nem ezért feleltek, hanem mert egyrészt mindenkinek teljesen egyéni dolgot írok, amin általában vagy röhögnek, vagy kiakadnak, vagy megdöbbennek. Eszembe nem jutna olyannal nyitni, hogy pl. "Szia! Nagyon csinos vagy!", mert mindenki ezt írja, totál tucat. Inkább az érdekességeket próbálom megtalálni a fotóikon vagy a reg-szövegükben. Apró ellentmondásokat keresek, vagy következtetéseket vonok le a személyiségükről, környezetükről, és ez már ad egy irányt a beszélgetésnek. Az is igaz, hogy a láthatóan egyszerű lelkületű nőket nem szoktam jobbra húzni, mert élőben se tudnék miről beszélni velük, akkor meg minek erőltessem Tinderen.
Szóval szerintem a stratégiáddal van a baj, azon kéne csiszolni, akkor jobb lenne a válaszolási ráta.
Én a keresztnevén szólítva megkérdezem, hogy hogy telik a napja, vagy ha a bemutatkozó szövegében van valami személyes, akkor azt is beleszövöm. Pl rákérdezek, hol készült a tengerpartos képe, vagy mennyi idős a kutyája, vagy megkérdezem, hogy otthon dolgozik-e a mai helyzetre tekintettel vagy sem, stb. Ez az esetek túlnyomó többségében működik is. Szoktak válaszolni, reagálni a nők.
Én arra vagyok azonban nagyon kényes, hogy a párbeszéd valóban párbeszéd maradjon. Azaz kérdezzen ő is. Ezt úgy érem el, hogy egy-két mondatváltás után, ha észreveszem, hogy a csaj nem kérdez vissza, csak válaszol, akkor nem írok újabb kérdést, csak ennyit: "nyugtáztam".
A legjobb szűrő. Ugyanis ha a pasi valóban érdekes a lány számára, akkor az is kérdez, visszakérdez stb. Az olyan nő, aki maximum válaszol, azt is tőmondatban, azt hagyni kell a fenébe. Volt már, amelyiknek megírtam, hogy nem harapok, ő is kérdezhet, volt már, akinek megírtam, hogy a párbeszéd lényeges eleme a kölcsönös érdeklődés stb. Tudom, ebben elég sajátos vagyok, de rááll a kezem. Ok: ha egy csaj nem tanúsít érdeklődést, akkor veszett fejsze, tőlem ne várja, hogy megalázkodom. A nagyon flegmákat hamar törlöm is.
Ha bemutatkozasba irt valamit az alapjan valamit, esetleg valami vicces, erdekes kérdés
Esetleg egy egyedibb bok megdicsérve vaalmiert megkerdezni miert van itt stb
No vagyok. Szerintem a pasik 90%-a, igy inditott nalam, csak magyarra forditom:
Szia
Hello szepseg
Wow
De mivel tetszettek, es amugy nem voltak idiotak, en is irtam, es kibontakozott. Szoval jeleztek csak, de nekem ez nem gaz, ha utana van mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!