Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyenes derekú nők nem nők a szemetekben férfiak?
Figyelt kérdés
Ez genetika, nem tehetek róla.2020. márc. 20. 22:00
31/33 anonim válasza:
Kérdező szerintem egyikkel sincs semmi gond, ha vékony és csinos vagy mellette elhiheted,hogy senki nem fogja ezt nézni!
32/33 anonim válasza:
A vékony nők most szinte mindenkinek bejönnek. Arányok nélkül is. Az én időmben a magas vékony se csipő, sem derék, mell alkatot deszkának nevezték. Szerintem soknak bejön. Különböző test alkatok vannak. A legjobb a homokóra: Mell, csípő egyenlő cm a derék meg kevesebb. Aztán nagyon gyakori a körte: Keskeny váll, széles csípő, itt a derék a csipő kiugrásából adódik egyértelműen. Szélsőséges esetben mintha két nőt ragasztottak volna egybe annyira eltér a kettő, amikor a csípő messze veri a váll szélességet. - Aztán a galamb: Itt a mell dominál. Általában szélesebb felső test nagy mellekkel, derék nem igen van illetve összemosódik a csípővel. Bármilyen testalkatú nő kifoghat jó pasit. A szép arc is sokat számít meg az egyéniség.
33/33 anonim válasza:
Nekem a derekamnál van gerincferdülésem, ezért minden nap, minden percben ügyelnem kell a helyes tartásra hogy nagyjából arányos legyen a két oldalam, ami a linkelt képeid alapján az egyenes kategóriába tartozik. Mit meg nem adnék érte hogy egyenes legyek és ne ferde. Értékeld amid van. 24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!