Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyenes derekú nők nem nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyenes derekú nők nem nők a szemetekben férfiak?

Figyelt kérdés
Ez genetika, nem tehetek róla.

2020. márc. 20. 22:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
12%

De ha pedig az egyik fél nem akarja azt erőszaknak nevezik és szerencsére büntetendő.

De még ha arra az öszvér lehetőségre gondolsz, hogy... de nem, olyan nincs, hogy az egyik fél nem akarja, a másik meg igen és mindezt törvényesen.

Esetleg olyan van, hogy mindketten "jó vagy te is jobb híján" a másiknak, de az kölcsönös kihasználás. De olyan nem hiszem, hogy létezik, hogy valamelyik fél tisztában van vele, hogy ő "jobb híján" eszköz és aláveti magát ennek, szomorkodva. Vagy ha mégis, akkor ő maga - sajnos - örül ennek, hogy az lehet, mert "úgysem kapna meg egy ilyen pasit/csajt, az viszont már a "kihasznált" fél lelkivilágát mutatja be, tartozzon bármelyik nemhez.

Kivétel még a fizetősök esete ahol persze végig tudja a racionális ember, hogy ő ott csak vevő és szolgáltató viszonyban vannak, elég bizarr is elvárni egy prostitól vagy selyemfiútól a megjátszás.

2020. márc. 20. 22:42
 22/33 A kérdező kommentje:

"Egy átlagos férfi nem úgy áll a nőkhöz, hogy "na, jó vagy te is". Hanem kiugrik a bőréből örömében ha egy nő végre komolyan érdeklődik iránta."

Nagy poén, aminek a fele se igaz. Az átlag alatti palik is válogatnak, nem érik be akárkivel egészen addig míg le nem esik nekik, hogy 30 felett is szűzek és valakit meg kéne már dugni, aki éppen elmegy. Addig a legtöbb nőt nőszámba se veszik, csak a szupermodell külsejűekre áhítoznak.

2020. márc. 20. 23:03
 23/33 anonim ***** válasza:
12%

Jó kérdés, hogy az első tézis az volt, hogy "beérik mindenkivel és ez rossz" - teljesen jogos.

Erre jöttél most te, hogy "nem érik be akárkivel és ez rossz".

Akkor most melyik a rossz? :D Mert így az alaptézis ellentéte is rossznak van meghatározva, így technikailag mindegy mit tesz, az automatikusan rossz, hiszen vagy "beérte akárkivel" vagy "nem érte be akárkivel". Harmadik út csak ritkán van. Szerintem a másodikkal semmi baj nincs, senki nem éri be akárkivel, legyen az férfi, nő, meleg vagy transznemű. Miért tenné ezt bárki is?

Vagy, amikor mégis ez történik, ott a másik fél is így áll hozzá, onnantól pedig tulajdonképpen fair ami történik, mert kölcsönös. Olyan meg nincs, hogy XY "beérte akárkivel, de rossz" a másik pedig "beérte akárkivel, ő az áldozat".

2020. márc. 20. 23:09
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
#22: Szerintem elírtad, és a nőket akartad jellemezni ezzel a válasszal, mert rájuk inkább igaz.
2020. márc. 20. 23:10
 25/33 opened paradise ***** válasza:
85%
Nekem ezzel nincs bajom. Nem lehet mindenki kentaur.
2020. márc. 20. 23:36
 26/33 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező! Állj oda a tükör elé úgy, hogy a derekadat ne takarja semmi. Húzd be a hasadat maximumig, és nézd meg, hogy ettől lesz-e valamennyi derékvonalad. Ha igen, akkor érdemes elkezdeni valamilyen olyan speciális tornát, amely ennek kialakításában segít.
2020. márc. 21. 02:22
 27/33 anonim ***** válasza:
34%
Nincs vele semmi gond, gondolod a férfiak mind tökéletesek?
2020. márc. 21. 07:55
 28/33 anonim ***** válasza:
76%
De, nő, csak nem a vágyott nő, akire csillogó szemekkel néznek és majd' felfalják a tekintetükkel, hanem a jobb híján elmegy kategória 😔 Igaz a kijelentés, még az átlag alatti férfiak is válogatnak.
2020. márc. 21. 08:35
 29/33 anonim ***** válasza:
65%

Nekem se volt derekam nagyon sokáig, sőt, a vállam szélesebb, mint a csípőm, így ez nagyon látványos is volt (szerintem). Amúgy 45 kiló voltam, szóval nem azért voltam ilyen, mert nagydarab lettem volna, alkat. Ennek ellenére nem vettem észre, hogy gondom lett volna a pasikkal. Mármint biztos van, akit zavar, de nem általános egyáltalán. (Megsúgom, azóta szültem két gyereket, a terhességek alatt tágult annyit a medencém, hogy lett csípőm. Az első után már látványosan jobb volt a helyzet, a második után meg még egy kicsivel, így már nekem is megvan az a homokóra alkatom. A férjem is megjegyezte, hogy neki régen is tetszettem, de most jobban nézek ki. Igaza van :D)

32N

2020. márc. 21. 08:57
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Nő, csak nem olyan vonzó, mert nem nőies
2020. márc. 21. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!