Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért gyűlölik meg azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gyűlölik meg azt a férfit aki nem akar tőlük semmit ha ezenfelül nem csinált rosszat?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy a lányok könnyen úgy veszik hogy semmibe veszik őt ha valaki szabadként nem kezd el 'játszadozni' velük, és akkor durván meggyűlölik az illetőt. Férfiaknál ez nem jellemző szerintem, csak ha a nő nagyon bunkó. Ez egy női sajátosság?
2020. márc. 15. 10:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Hát pedig nézz szét ezen az oldalon a kérdések között, rengeteg férfi van kiakadva, ha elutasítja egy lány, és szerintük kötelező lenne minden lányank esélyt adni neki, és ha nem így tesznek, akkor "anyagias, felszínes k..rvák"....

Nem azt mondom, hogy nőből nincs ilyen, mert sajnos van, és az is szánalmas, de ritkább.

2020. márc. 15. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Ez inkább férfi sajátosság. Nem női.
2020. márc. 15. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Mert nem ezt szokták meg. Hanem azt hogy minden férfi a lábaik előtt hever. Ezek sérült nők, akik sikeresnek próbálják láttatni magukat, akkor is ha nem azok.

Ezzel az a nagy probléma, hogy ez nem a kisebbség, hanem a legtöbb sajnos ilyen.

2020. márc. 15. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:
39%

"Nem azt mondom, hogy nőből nincs ilyen, mert sajnos van, és az is szánalmas, de ritkább."

Azért ritkább mert ritkábban történik meg, hogy a nőt utasítják el (szinte soha). Képzeld el ha fel lennének cserélve a nemi szerepek, szerintem már lázadás tört volna ki, vagy öngyilkos lett volna a fele női populáció szerelmi bánatukban.

2020. márc. 15. 11:51
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

#11 ne keverd össze az egyszerű sértődést a gyűlölettel.

Főleg hogy az említett sértődéseknek alapja is van, hiszen a férfit nem értesítik arról hogy le van rázva, csak ignorálják, eltűnnek ilyesmi, röviden semmibe veszik. Na meg az anyagiasság felszínesség gyakran be is igazolódik. Ugyanis a sztereotípiáknak mindig van valami alapja.

2020. márc. 15. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem általános ez! Nekem nagyon tetszett egy fiú. Jeleztem neki, ő nem volt rá vevő, hát elfogadtam a nemet, annyi hogy mostmár egyáltalán nem nézek rá, de nem is haragszom.
2020. márc. 15. 12:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Esetemben egy nem túl népszerű, de önbizalomhiányos nőről van szó, akinél az volt az egyetlen bűnöm hogy nem közeledtem felé, nem hívtam el randira, de ez nem az első, volt már több ilyen esetem is, és mindig ugyanaz lett a vége: nem köszönnek, flegmák, és a face-en is törölnek

Pedig ha nem vonz az illető, tutira veheti hogy nem lépek felé, nem bókolok neki, inkább hálásak lehetnének hogy nem használom ki a helyzetet egyéjszakás történetekre, de talán pont ez a bajuk is

2020. márc. 15. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!