Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gyűlölik meg azt a férfit aki nem akar tőlük semmit ha ezenfelül nem csinált rosszat?
Kell tudni kezelni a helyzetet.
Nem bűn udvarolni bármilyen nőnek, főleg szabad emberként.
Semmi mást nem kell tenni, csak kedvesnek lenni hozzájuk.
Mert az ilyen férfi felett nincs "hatalmuk". Olyan nőkre jellemző ez, akik egyébként sikeresek és szinte minden férfi reagál a jelzéseikre. Ők nem tudják kezelni azt, hogy valaki nem tartja őket elég vonzónak, mivel nem ezt szokták meg.
De ettől függetlenül ez nem kimondott női tulajdonság, férfiak között is akad ilyen. Ugyanúgy az általában sikeres férfiakra jellemző ez.
Hát ezt én se értem.
Ismertem egy csajt, sorra kosarazott ki mindenkit, aki kedves volt vele az nem kellett neki. Erre jött egy pasi aki semmibe vette, nem adta meg neki a figyelmet mint mindenki más, és végül ki is kosarazta a csajt. Erre a csaj olyan szinten meggyűlölte, hogy gyakorlatilag nekem ecsetelte hogy hogyan ölné meg. Na és akkor a pasikra mondják hogy nem tudják kezelni az elutasítást, lol.
Már nem azért de fordított helyzetben, ha őt kosarazták volna ki minden egyes alkalommal, és nem ő másokat, szerintem már megőrült volna. De állítom nagyon sok más nő is. Csak addig tudnak ilyen "bölcsességeket" dobálni, mint hogy "a pasik nem tudják kezelni a kikosarazást", amíg velük meg nem történik. Na akkor aztán mindent lehet, és meg is indokolják valami nyakatekert hülyeséggel.
A SÉRÜLT személyiségű/énképű/önbizalmú nők ilyenek. Ők próbálják azzal kompenzálni az önbizalomhiányukat hogy mindenkinek tetszeni akarnak ha pedig valaki erre nem vevő akkor úgy érzik nem elég vonzok és személyes támadásnak veszik a férfi részéről.
Egy egészséges személyiségű és önbizalmú nőt pont nem fog érdekelni ha egy pasinak közömbös mert nem akar semmit bizonygatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!