Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem válaszoltok az üzenetekre?
Pl valami társkeresőn alig jön válasz csajoktól, ezért két kérdés merült fel bennem.
1, Ha béna szöveget ír egy jó pasi, akkor válaszolsz?
2, Vagy ha jó dumát ír egy nem tetsző pasi akkor válaszolsz?
Szóval a lényeg az, ha szar dumával nyitok akkor is jó vagyok, ha tetszem?
> Mert a magyar csajok hihetetlenül bunkók.
Hidd el, ha nem tetszel nekik, az osztrák, brit vagy amerikai lányok sem fognak válaszolni.
Kérdező, ha egy jó pasi ír béna szöveget, akkor többnyire válaszolnak. Nézz utána Redditen, rengeteg ilyen beszélgetés van, de akár te is kipróbálhatod, ha túl sok a szabadidőd.
11: Francokat! Nekem több éves tapasztalatom van társkereső oldalakkal, meg az ottani nőkkel. Én nyugati társkeresőn SOHA nem tapasztaltam azt a szintű mocsári bunkó viselkedést, ami a hazai oldalakon mindennapos.
Sokkal kulturáltabbak a nők mondjuk egy német nyelvű oldalon, ott nem a frusztrációjuk levezetésére használják, hanem normális emberi formában ismerkednek, beszélgetnek. Nem hazudoznak, nem szórakoznak, hanem nyílt lapokkal próbálnak társat találni és ennek megfelelően használják az oldalt. Nekem 90% fölött jött normális válasz, és ezt úgy értsd, hogy még a kép belájkolást is meg szokták köszönni, ami a hazai tapasztalatok alapján elég fura volt elsőre.
#12: Vigyázz, mert megsérted a magyar önérzetes nőket. Mi lesz velünk akkor, tán lepontoznak még jobban?
Érdekes hogy mindenkinek aki járt már külföldön jobb tapasztalati voltak mint idehaza. De az itteni nők ezt habzó szájjal tagadják. Kérdezném ezektől a nőktől: ti ismerkedtetek már nőkkel? Nem? Akkor honnan a fenéből tudnátok, hogy milyen a ti nemetekkel ismerkedni?
"rögtön ócska R!banc lesz, ha visszaurasit valakit"
Na igen, csak éppenséggel a nők 90%-ának fogalma sincs arról, hogy hogyan kell normálisan visszautasítani valakit, így a nagy részük meg is érdemli. Ugyanabban a pökhendi, megalázó stílusban teszik, mint pl. ebben a fórumban is ahogy írják a kis alattomos beszólásaikat. Akinek nem inge az meg ne vegye fel.
Amúgy ha nagyon jól nézel ki, akkor jó eséllyel vissza fognak írni, sőt akár még ők kezdeményezik a beszélgetést. Ha átlagos vagy akkor 50-50 hogy visszaír e egyáltalán, de ha ki is alakul beszélgetés, elég nagy az esélye hogy pont az utolsó pillanatban "beteg" lesz a randi előtt.
Az miért van, hogy engem nem zavar, ha nem ír vissza valaki? Volt, amikor én is inkább ignoráltam másokat, ez van. Csak akkor mondom meg, hogy meggondoltam magam, ha már beszéltünk a szián kívül valami értékelhető mennyiséget is.
Csak az önérzetes szerencsétlenek verik a nyálukat azon, ha lepattintják őket. Nemtom valahogy én kibírom, ha velem ilyen történik, lesz másik, az ő szive joga, hogy miért nem akar ismerkedni velem. Eltudom dönteni én is ugyanúgy, hogy kivel szeretnék ismerkedni és nem kezdek el feleslegesen magyarázkodni.
oszinten,en regebb mindenkinek vissza irtam...ugy gondooltam hogy abban hogy valakivel beszelek 1-2 szot,es esetleg emberszamba veszem,semmi gond nincs..meg akkor sem,ha nem akarok semmit az illetotol,csak siman bratyizok.
Hat,sajnos ra kellett egy ideje jonnom,hogy 90%ban azt hiszik azok akiknek vissza irok,hogy van eselyuk...hiaba mondom el szepen aranyaltan,hogy nem ismerkedem ezen a feluletem,es egyszeruen nem akarok veluk szintet lepni,nem ertik meg.... ugyhogy ebbe belefaradtam
Félre értettétek a kérdésem!
Néhányan tényleg válaszoltak, azt köszönöm!
Nem baj, hogy nem válaszolnak a csajok, ez nem zavar.
Ha nekem írna napi 50 srác, akkor én sem válaszolnék mindenkinek.
Nekem csak az a kérdésem, hogy;
- Ha tetszem, akkor úgy is válaszolnak-e a csajok, ha szar a dumám?
- Vagy ha nem tetszem, akkor bármit írhatok nem lesz válasz?
Nem alpári és hibákkal teli szövegre gondolok, hanem pl. "szia volna kedved beszélgetni" vagy hasonló sablon sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!