Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom, hogy egy nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy egy nő a férfiak számára privilégium és nem természetes adottság?

Figyelt kérdés

Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a másikba lépnek (mintha gond nélkül tudnának válogatni) vagy pedig stabil házasságban élnek. És akkor végignézek ezeken a férfiakon és azt konstatálom, hogy min 2. tulajdonság ezek közül stabilan jellemző rájuk:

* +180 magas

* férfias alkatú/külseű

* stabil, jó egzisztenciája van

És akkor magamba nézek és rájövök, hogy a mások számára mégis annyira természetesnek tűnő párkapcsolatban nekem miért nincs részem. Hát azért, mert átlag alatti vagyok minden téren. A természetes szelekció pedig bizony úgy tűnik működik hiába jönnek mások kifogásokkal meg kedves hitegető szavakkal.

2020. márc. 10. 10:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

"árúfeltőltőnek, gyárba stb.. dolgozni és nem anyádék tartanának el"

>>>

Természetesen jelentkeztem, de túlképzettség miatt nem vettek fel.

"Elmehetsz renornek vagy katonanak is"

>>>

Bal szememre látássérült vagyok... nem vennének fel.

2020. márc. 10. 11:40
 22/30 anonim ***** válasza:
Rám ebből a 3-ból 2 igaz mégsem volt még barátnőm. Na erre mit mondasz? 30F
2020. márc. 10. 11:43
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes rengeteg diplomás dolgozik gyárban...kifogás kifogás hátán.
2020. márc. 10. 11:45
 24/30 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, személyesen válaszolok, hogy lehet szakmát váltani:

Elmész dolgozni valami olyan munkára, ami nem a végzettséged szerinti, pl. valamelyik áruházba, és kispórolod egy tanfolyam árát. Nem egy csoporttársam dolgozott egyetem mellett végzettséget nem igénylő munkát, mert nem tudták őket a szüleik támogatni, vagy minél inkább tehermentesíteni akarták őket.

Vagy nem egy embert ismerek, aki otthon, autodidakta módon, munka mellett megtanult programozni, aztán vagy felvették junior fejlesztőnek, vagy elment egy olyan céghez, ahol van ösztöndíjprogram, pl. az EPAM, vagy jelentkezett egy olyan képzésre, ami kezdetben ingyenes, adnak munkát, és csak utána vonják a fizetéséből, stb.

De a legkönnyebb azt mondani, hogy inkább eltartanak a szüleid, minthogy egy szalmaszálat keresztbe tegyél.

2020. márc. 10. 11:46
 25/30 Rockarc ***** válasza:
82%

Ez mese. Nincs olyan, hogy tulkepzettseg. Plane nem munakerohianyos kornyezetben. Esetleg megprobaltad ugy, hogy nem irtad bele az oneletrajzodba a diplomad? Ha nem lobogtatod a masik szemebe, akkor nem fognak tudni rola.

Hihetetlen mennyi eletkeptelen egyed van. Regen a tajgetoszra hordtak, mert nem akartak egesz eletukben eltartani oket. Jo nagy kudarc szulokent ilyen gyereket "felnevelni".

43F

2020. márc. 10. 11:54
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt történelemtanár gyári melós, akkor őt hogy vették fel?
2020. márc. 10. 11:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már a süket dumát! Szakmával, nyelvizsgával és diplomával is felvettek takarítani, amikor átmenetileg nem találtam állást. Nem voltam túlképzett hozzá. Nem álmaim munkája volt, de nem akartam 1 hónapig sem tespedni otthon vagy hozzányúlni a tartalékhoz, így bevállaltam amíg nem találtam mást.
2020. márc. 10. 12:42
 28/30 anonim ***** válasza:
6%
#14 lepontoztalak.
2020. márc. 10. 12:44
 29/30 anonim ***** válasza:
65%
167 centi vagyok, kisfiús termet és arc, hiába sportolok. Még is 16 éves korom óta az volt a barátnőm és akkor akit akartam. :D Egy a titka: pozitív kisugárzás.
2020. márc. 10. 14:16
 30/30 anonim ***** válasza:
#28 én meg megmondalak az óvónéninek.
2020. márc. 10. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!