Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy egy nő a férfiak számára privilégium és nem természetes adottság?
Mert jelenleg abban a korba léptem és olyan státuszban vagyok (26/tartós diplomás munkanélküli és egyre gyengébb testalkat), ami miatt még a korábbinál is távolabbinak látszik egy barátnő esélye. Miközben másoknak annyira természetes, hogy vagy egyik kapcsolatból a másikba lépnek (mintha gond nélkül tudnának válogatni) vagy pedig stabil házasságban élnek. És akkor végignézek ezeken a férfiakon és azt konstatálom, hogy min 2. tulajdonság ezek közül stabilan jellemző rájuk:
* +180 magas
* férfias alkatú/külseű
* stabil, jó egzisztenciája van
És akkor magamba nézek és rájövök, hogy a mások számára mégis annyira természetesnek tűnő párkapcsolatban nekem miért nincs részem. Hát azért, mert átlag alatti vagyok minden téren. A természetes szelekció pedig bizony úgy tűnik működik hiába jönnek mások kifogásokkal meg kedves hitegető szavakkal.
Jaa, de ám az otthon tespedes és a nyamvadt rinyálás helyett elmehetnél ám pl : árúfeltőltőnek, gyárba stb.. dolgozni és nem anyádék tartanának el, lenne pénzed tanfolyamra. Edzeni is mehetnél, sőt a futáshoz vagy az otthoni gyakorlathoz nem kell ám pénz sem.
Senkinek nem kell egy céltalan, rinyaló, elhanyagolt / rosz fizikumú hiszigép, aki azt lesi, hogy a másiknak milye van.
Ismerek rengeteg átlagos, 180 alatti férfit, akinek van nője / családja.
De nem baj...tényleg jó ez a szelekció!
N27
Ugye, azt akartad írni,hogy 26 éves, diplomás, tartósan munkanélküli vagy? De nem ezt írtad, én csak következtetek.
Ha ez így van, akkor benned van a hiba! Kérdés, nálad mit jelent a "tartósan munkanélküli". A múlt évben a rokonságomból 6-an szerezték meg a 2. oklevelüket (alap + mesteri). Mindegyiknek jó állása van. Nem hiszem, hogy ez a szerencséjükön múlt.
Az írásodból egyből kiviláglik, hogy neked írhat bárki bármit, érvelhet bárhogy, Te mindig ellenkezni fogsz, mert csak a magad nézetét ismered el (sok hasonló van itt a Gyik-en). Előttem sokan, jól megírták, mit kellene tenned. Fogadd meg a jótanácsaiakt. Sok sikert!
Ne haragudj, de te szerencsétlen vagy, nem csodálom, hogy a kutyának sem kellesz. El lehet menni dolgozni is egyébként, hogy legyen pénzed. Az, hogy 26 évesen anyádék tartanak el és 0 élettapasztalatod van, az szánalmas.
Ezért pedig nem lehet a nőket hibáztatni, férfiként is megértem, hogy a kutyának sem kellesz. Más is dolgozott egyetem mellett, túl lehet élni. Eleve próbálkoznod sem lenne szabad, nekem a pofámról lesülne a bőr, ha ennyi idősen anyámtól kellene 1000 forintot elkérnem, hogy meg tudjam hívni Julikát egy kávéra, mert nincs saját keresetem.
Amikor jelentkeztél a sulikba akkor mérlegelted, hogy piacképesek-e a szakmák vagy sem? Vagy csak úgy voltál vele, hogy "le van szarva, legalább addig anyámék eltartanak."?
Egyébként sok esti OKJ van, szinte mindegyiknél lehet ilyen opciót választani. Mellette meg simán lehet 8 órás munkát találni. Addig amíg minden téren ilyen életképtelen vagy, ne a barátnő miatt fájjon a fejed!
Hát nem tudom, egyik barátnőmnek nálam alacsonyabb (180cm magas vagyok), kövér, szakállas pasija van, akivel még kolis egyetemistaként jöttek össze. Másik barátnőmnek is alacsony, elhízott, hosszú, zsíros hajú, tipikus "neckbeard" pasija van, csak a kalap hiányzik a fejéről. Ők is egyetemisták mindketten, max a szánalmas ösztöndíjakból és diákmunkából van "egzisztenciájuk". Mindkét lány kinézetre totál átlagos, vékony, csinos, a srácok pedig tök jófejek, rendesek, figyelmesek, élvezi az ember a társaságukat csak barátként is. Annyi a titka a dolognak, hogy ameddig te sírsz-rísz és konteókat szövögetsz anyád kisszobájában, addig aki akar, az szeretne, az felszedi a nőket előled. Nem az, aki x vagy y tulajdonságában jobb nálad, hanem az, aki tök mindegy, milyen, de odateszi magát és próbálkozik. Persze nem lesz egyből mindenkinek pucsító instakirálynő csaja, de *valamilyen* a többségnek lesz, aki próbálkozik.
Azt pl sosem értettem, aki azért nyivákol, mert nem tud elhelyezkedni a végzettségével. Nem eleve azért végez el valaki x szakot vagy tanfolyamot, mert tudja, hogy az általa áhított munkához ez a végzettség kell? Elég nagy phaszságnak csak úgy random szakokat meg okj-ket végezni, csak mert "jól hangzik" meg "biztos érdekes", aztán utána gondolkozni azon, hogy mégis mit kezdjen magával. Én legalábbis azért jelentkeztem egy szakra, mert tudtam, hogy ez kell ahhoz, hogy egy adott munkára felvegyenek majd, de lehet, hogy ez túl logikus gondolatmenet sokaknak.
Nem most kellene rájönni, hogy valamit le kellett volna eddig tenned az asztalra. 30 évesen már elvileg egy független, felnőtt férfinek kellene lenned. Mivel nincs semmi fogyatékosságod vagy örökölt betegséged, magadnak köszönheted hogy itt tartasz.
Egy nő pedig ugyanolyan ember mint bárki más, se több, se kevesebb.
Menj el aurfeltoltonek, akar epitkezesre segedmunkasnak, egybol javulni fog a fizikumod. Elmehetsz renornek vagy katonanak is, egy 6 hetes alapkikepzesen osszeszednek fizikailag, es valami tartasod is lesz utana. Fizetest is kapsz, diplomaskent a bertabla szerint rogzitve van.
A neveltetesed ment felre, mindet megkaptal anelkul, hogy kuzdened kellett volna erte. Lathatoan egy fuszalat sem tudsz keresztbe tenni, akkora akaraterod van. 26 evesen mar reg ki kellett volna noni ezeket a dolgokat, te meg a hattyu halalat jatszod 7/24-ben. Feltetted mar magadnak a kerdest, hogy mi ertelme a letednek?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!