Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok magammal totál lenéző? 22/F
Figyelt kérdés
Nem merek lányokkal kezdeményezni, viszont pontosan tudom, hogy miért. Egyszerűen totál lenézem magam. Vannak lány ismerőseim, akik 10/8-9-re értékelnek, de én egyáltalán nem... többször láttam, hogy lányok szemeznek velem, de mindig azzal ée tudom magamnak, hogy "mit hiszek, hogy ez a gyönyörű lány majd velem randizik..." De most is. Van egy lány sokszor beszélgetünk, szemezünk, de mikor meglátom, hogy hány követője / lájkja és jól kinéző fiú barátja van, egyből jön, hogy "ahha majd biztos én csapom le a kezükről".2020. márc. 7. 22:38
1/5 anonim válasza:
Nem minden lány olyan felszínes, hogy csak a külsőre mennek. Ha tényleg bányarém vagy, és még így is akar ismerkedni veled a lány, akkor gratulálok, nyertél.
2/5 anonim válasza:
Fejlesztened kéne az önbizalmad. Néha kicsit kilépni a konfortzónádból, próbálkozni. Nem is baj, ha elsőre nem sikerül. De ha már így is pozitív visszacsatolásokat kapsz, úgy jön majd még több és az lassan lassan önbizalmat adnak.
3/5 anonim válasza:
Használj felcsatolható önbizalmat. :)
4/5 anonim válasza:
Szeresd magadat, mert ha nem szereted eléggé, hogyan várod el mástól, hogy szeressen!
A másik legyen önbizalmad, legyél határozott!
Nem nehéz! Csak gyakorolni kell (ha úgy könnyebb, akkor tükör előtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!