Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet párom ha elégedetlen vagyok magammal?
Szerintem bennem csak hiba van. Belsőleg visszahúzódó, csendes, bátortalan lány vagyok, aki nem mer kiállni magáért.
Külsőre pedig én tényleg igyekszem odafigyelni rá. Az arcomat különböző krémekkel ápolom, a testemet pedig úgy hogy tornázok. De mégsem vagyok szép, különben akkor lenne olyan férfi aki kapcsolatot szeretne tőlem. Pl. kicsi a szám, a fenekem nem elég kerek, az orrom lehetne vékonyabb, a hajam lehetne vastagabb. Ha lenne pénzem ezeket megcsináltatnám, de sajnos nincs.
3+ De olyanról is tudok, aki egy külföldi oldalon csevegett egy külföldi sráccal, és mikor képet küldött neki-mert a lapján nincs kint fotó, akkor a pasi elkezdett könyörögni neki, hogy ki ne rakja, mert egy csomóan fognak ráírni:DD A srác meg azóta írkál, és már jött volna ide a leányzóhoz.Csak a leányzónak esze van, és lebeszélte a srácot, hogy majd vizsgák után jöjjön:D
Szóval rakd rendbe magad és az önértékelésed
Lehet! Nekem pont ilyen barátnőm volt, és minden jól működött pedig én magam is ilyen vagyok. De talán pont ezért is találtunk egymásra.
Ha szerencséd van Te is megtalálhatod a párod, de szerintem hasonló (visszahúzódó) típust keress Te is. Bár ez azért nehéz lehet, mert aki állandóan elbújik a társadalomból azt elég nehéz is megtalálni. Talán neten kellene neked is próbálkoznod, hátha bejön valami ;)
Nehogy megplasztikáztasd magad, akkor sem, ha pénzed lesz rá. Mindannyian egyéniségek vagyunk. Te is.
Hajrá!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!