Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhető el változás? Ha magammal kezdek foglalkozni, vagy ha kínkeserves munkával tovább hajtom a nőket?
Logikus ember vagyok, így neveltek, ilyen tevékenységeim voltak mindig, ilyen iskolát végeztem, tehát nem tudok csajozni. A kinézetem meg nem olyan, ami önmagában szolgáltatna nőket az életembe.
Persze ettől függetlenül volt néhány tucat szexuális partnerem, barátnők is, kalandok is, mindenféle minőségben. Csak ugye gyakorlatilag ráment a fiatalságom hogy annyit szexeljek, mint amennyit egy normál ember, ha akarna.
30 éves vagyok, rendes munkám van, jó körülmények között élek, ápolt vagyok, igényes, intelligens. Érzelmi kommunikációm nagyon nem hatékony. Persze én vitatnám, hogy ez számít, mert szerintem a kinézet fontosabb.
A sikertelenségem miatt elég súlyos szorongási tüneteim lettek, ami miatt kórházban is voltam. Ettől függetlenül én továbbra is megyek, általában egyedül, és várom a csodát.
Általában ez abból áll, hogy egyedül megyek az éjszakába és iszom, hogy vicces legyek és társasági. De a szorongás általában ital hatására sem múlik el. Sajnos óriási kilengések vannak, mert van hogy a bárpulthoz nem merek beállni annyira szorongok (még beállva sem, és inkább hazamenekülök), máskor meg a fejem felett pörgetem a lányokat a tánctéren. Persze az alkohol engem mondjuk sosem segitett szexhez, buliból az évek során elhanyagolható számú esetben szexeltem.
Azt mondta egy nő, hogy magammal kellene foglalkozni, és egyszer majd átkattan egy kapcsoló és onnantól már önmagam tudok majd lenni és ezáltal sikeres a szexuális piacon. Neki ez 40 évesen történt meg.
Én meg úgy látom ezt a dolgot, hogy könyörtelenül oda kell tennem a pofám és odamenni nőkhöz kifogások nélkül, és próbálkozni több ezer nőnél, és tűrni az elutasítások és a megaláztatásokat, és tanulni a hibákból, hogy jobb legyek.
Meg persze kigyúrni magam, mert bár nem vagyok sem elhízva sem lesoványodva, kb olyan szinten vagyok vonzó testileg, mint a lányok akiknek a csipője és a dereka egy szélességű.
Szóval értem én hogy a nők szeretik az életüket "érzésekkel" és a kemény munka megsporolásával elintézni, de sajnos pasiként az emberrel állandóan feltörli az élet a padlót, főleg ha nem a jóképűek kasztjába született.
Ajánlom Carol S. Dweck: Szemléletváltás c könyvét.
amíg feketének és fehérnek látod a világot (szélsőségekben gondolkozol) mikor színes és rengeteg lehetőség van. Addig kár is bármit mondai, úgyis lesz rá egy kifogásod, ami szerinted(csikis szerinted igaz).
hát attól még az elutasítás nagyon fájdalmas.
és sajnos nagyon furcsa a stilusom, mármint megosztó ezért vagy nagyon durva elutasítást kapok vagy nagyon erős érdeklődést....semlegesség a legritkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!