Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes, illik megmondani ismerkedéskor a férfinak, hogy csak házasság után leszek vele együtt szexuálisan?
A szex nem bűn!
A szex az élet gyönyörű ajándéka!
Aki nem hiszi, járjon utána.
őszintén a leghosszabb idő amit ki lehet várni azaz 1 év!
mert tényleg van olyan hogy szexuálisan nem illetek össze... akkor meg mi lesz? válás?!
Sok lúzer balfsz itt a gyakorin xD soha nem vennék feleségül egy nem szűz nőt.
24/F 196 centi magas, 90 kg, 15% tzs, 144 az iqm és havi 2 milliót keresek
26# ...és a gyakorin olvasgatod a sok lúzer 4 éves posztjait.
Szerinted ki a lúzer ?
Ja, éjjel fél háromkor ezt olvasod. Na miért? Mert nincs párod.
Akkora incel vagy te, mint ide Lacháza.
26 - "24/F 196 centi magas, 90 kg, 15% tzs, 144 az iqm és havi 2 milliót keresek" - nem ezért vagy undorító!!!
Majd a "144 az iqm"-mal megfejted hogy miért?!
Vocel egyébként, de ja, épp nem volt jobb dolgom tegnap éjjel. Akinek meg "párja" van, az jól rá fog ba5zni. Ezek a nők már bőven nem érik meg azt, amit kérnek.
Őszintén, szerintetek hétfőről keddre virradó éjjel ki ér rá, kivel csináljak bármit? Nem tudtam aludni, szóval elkezdtem inceles kérdések alatti vergődéseket olvasni.
29, le5zarom, szerinted undorító vagyok-e. Én is undorítónak tartalak, ha nő vagy. Irritálóan ostobák vagytok, annyira elrugaszkodott gondolataitok vannak, hogy agyam eldobom néha. Semmihez nem értetek, nincs értelmes hobbitok, mégis mind azt gondoljátok, szörnyen egyediek vagytok. Bodyshamelitek a srácokat, amiért nem elég magasak (185+), közben meg közelebb van a szemmagasságotok a farkamhoz, mint a számhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!