Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes vele foglalkozni?

Figyelt kérdés
Ő végig vitt egy házasságot amiben ő szenvedett de nem akar esküvőt mégegyszer. Én meg erre vágyom még ha papíron nem is de egy esküvőt szeretnék. N/29 F/33

2019. márc. 14. 17:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg akinek van tapasztalata ebben jól jönne. Én nekem is volt egy komolyabb kapcsolatom de már beleugrani mégegyszer nem akarok egy kapcsolatba szóval meggondolom hogy kivel jönnék össze.
2019. márc. 14. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Kompromisszu : kis polgári esküvő, akár csak kéttanus, vagy max. 10 fő.
2019. márc. 14. 17:06
 3/8 Dorina0331 válasza:
Adj idöt neki pláne ha egy házasságon van túl, nem akarja a házasságot mert kudarcként élte meg nem akarja veled is kidarcként megélni meg persze a saját lelkét is kímélni akarja meg a tiedet is ha régota vagytok együtt nem akarja elrontani ami most van veled, ne eröltesd rá az esküvö gondolatát majd elvesz ha "be érett rá az agya" esetleg megprobálhatsz álmai nője lenni de hosszú távon nem jó ha "megjátszod magad"
2019. márc. 14. 17:08
 4/8 Karena26 ***** válasza:
"még ha papíron nem is de egy esküvőt szeretnék" - ezt nem értem.
2019. márc. 14. 17:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt ő még csak ismerkedünk.
2019. márc. 14. 19:33
 6/8 A kérdező kommentje:
De ő kijelentette hogy nem akar esküvőt. KB mennyi időt kell adják neki meddig érdemes várni?
2019. márc. 14. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor még nincs miről beszélni
2019. márc. 15. 13:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. De ha már az elején kijelentette akkor még is fog változtatni az ilyen?
2019. márc. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!