Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes távol-keleti férfival összeházasodni?
Én távol keleti nővel házasodnék össze
34F
Mire gondolsz "érdemes" címszó alatt?
Akkor érdemes, ha szeretitek egymást, érdekből nem. A kulturális különbségek megfelelő kommunikációval és kompromisszumkészséggel áthidalhatók.
Én szívesen összejönnék távol-keleti férfivel is, ha éppen ő tetszik meg, és ha komolyra fordul a kapcsolatunk, gondolkodásmódunk és a jövőről alkotott elképzelésünk is hasonló akkor a házasság gondolata is szóba jöhetne. :)
A négert még megértem, mert sok filmben "keményeknek" vannak beállítva + genetikailag izmosabbak és nagyobb a farkuk átlagban + egzotikusnak számítanak kelet-európai szemmel.
De egy távol-keletit... kicsik, óccók, a szerszámuk 8 cm, majomképűek. Ez baromi nagy szintleadás szerintem egy nőnek. Semmi előnyös tulajdonságuk nincsen.
Komolyan!
Válás után, ha elviszi a gyereket, akkor mit lépsz majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!