Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes távol-keleti férfival összeházasodni?
Ezt hogy érted? A távol keleten több milliárd ember él.
Még japánon belül is teljesen más egy városi és egy vidéki, egy északi, és egy déli...
És akkor nem beszéltünk arról, hogy egy japánt, egy koreait, egy pakisztánit, és egy kínait kb ég és föld választ el, pedig mindegyik távol-keleti, mégis teljesen eltérő a kulturális, vallási, etc gyökerük.
Van szerinted olyan, hogy "távol-keleti férfi"? Mármint akiről prototípus szerűen megmondható, hogy milyen lesz viselkedésében, hogy áll a nőkhöz, a világhoz, a családhoz?
Nem tudom ez attól függ hogy most az Amerikában született szoval meg van neki a jó nevelése, de nem olyan nő lenéző, persze vannak kelet Ázsiában is kivételek, de azért azzal óvatosan kell bánni hogy kit választás mert ugye ott még ilyen patriarchális rendszer van de nagyon! És általában a nők vannak az alján... de mint mondtam vannak kivételek
De pl az ázsiai nők szerintem jobban (férfi vagyok szoval...) mindenhol azt olvasom (persze a kulturált réteg) hogy nagyon okosak, jo beszélgető partnerek, gondoskodok, meg ugye az agyban is jok (sokszor kívánják)
De ahogy már kétszer leírtam egyén függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!