Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha valaki nem bír mozogni, nincsen semmi erőnléte, állóképessége? 20/L
Én ugyanilyen vagyok csak férfiba. Elvégre össze is jöhetnénk nemde?? ;)
21/F
Ez ne elsősorban a társkeresés függvényében zavarjon, hanem önmagadért. És még csak ne is azért, hogy hogyan nézel ki, hanem egészségügyi szempontból és mert ahogy te is írod, kellemetlen, ha pár perc séta vagy egy emeletnyi lépcsőzés után a halálán van az ember. Sosem késő változtatni, de ha elhagyod magad, egyre nehezebb lesz.
Írtad, hogy próbálkoztál többféle sporttal és edzéssel, ezen a vonalon kell továbbmenni és megtalálni azt, amit szívesen csinálsz, de nem túlhajtani magad, legyél fokozatos. Sok séta, kirándulás is nagyon hasznos. Illetve ha maga az edzés nem jön be, játékosabb formában is jó lehet valami testmozgás, akár frizbi vagy pingpong vagy tollas, ezek is jobbak, mint a semmi, és idővel jobban bírod majd a mozgást.
Sajnos az itthon testnevelés órák és a tornatanárok alkalmatlanok arra, hogy megszerettessék a fiatalokkal a mozgást. Meg amit a másik válaszoló írt, hogy MÁSOK előtt kell teljesíteni eleve szorongással járhat.
Nekem is vannak olyan napjaim, amikor csak döglenék egész nap.
Pedig imádok túrázni, sétálni. Szerintem a vérkép és általános vizsgálat rád férne, én is ezen gondolkozom.
" azért ennyi idősen szerintem senki sem azt várja, hogy akkor ülünk/fekszünk egész nap" Nehogy azt hidd, anno ennyi idősen alig tudtam valakit elrángatni egy sétára.
De egy alap, egészségügyi séta, legalább pár km azért jó lenne szerintem, naponta. Ha van időd.
Lehet hogy vashiányos vagy, mint én.
Csinálj egy vérvételt abból kiderül :)
Inkább megutáltatják, annyira alkalmatlanok. A többségük bunkó, van 3-4 kedvencük az osztályból, mindenki más "a szarok" a nagyon gyengék pedig a "cseszegessük őket 'poénból'" karakterek. Sokuk agresszív - milyen beteg állat talál ki egy olyan játékot a diákoknak, hogy "rúgd ki a másikat az agyonbikázott labdával" - foci-fogyasztó néven?
A teljesítményt nagyon nem az adott diákhoz mérik, hogy mondjuk ha év elején tudott X mennyiséget és év végén 2X-et akkor "szép volt", hanem év elején kap az X-re egy karót, a 2X-re év végén szintén egy karót, mert az még mindig kevés, mert bezzeg a Börhe Béni meg a Kalányos Alehándró tudtak 10X-et is. Nem fair ez, meg is utálja a többség a dolgot, senkinek nem hiányzik egy őrült őrmester módjára üvöltöző fazon, a számára nem teljesíthető elvásárok, a bunkó osztálytársak sokszor - komolyan, mitől olyan nagy poén szinte mindenkinél fingást imitálni? Ha-ha?
Középsuliban szerencsére már egy öreg alkoholista volt a tesitanár aki le se szarta, csak itta a kis alkoholját - munkaidőben - meg elment aludni a kanapéjára. Mi meg sakkoztunk meg öltözőt őriztük a "menők" meg szétrugdosták a terem oldalát az agyonbikázott labdáikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!