Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy izmos pasival szexelni? Nagyobb az állóképessége?
Kíváncsi vagyok, mivel még nem szexeltem izmosabb férfival.
Mik a tapasztalatok?
Nincs összefüggés. A nagy izomtömeg lassúbb.
De ha mellette nyújtógyakorlatokat is csinált,és kardiózott akkor jó lehet az állóképessége.
A legtöbb pasi sokkal gyorsabban elmegy, mint ahogy szóba kerülne, hogy mit bír kardió vagy egyéb állóképesség terén.
A szexuális állóképességnek az extrém esetektől eltekintve (gyk, mikor annyira lusta, hogy 5 lépcsőfok után liheg) semmi köze a fizikai állóképességhez
Nem függ össze. Voltam olyan kigyúrt pasival is, aki azért nem akart előtte korizni jönni, mert hogy utána már úgyse bírná. Amúgy se volt a teljesítménye nagy szám, a koripálya meg ilyen kicsi, inkább gyerekeknek való volt.
Rajta kívül 2 izmosabb pasival voltam, velük jó volt, de nem hiszem, hogy az izmaik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!