Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en gondolom úgy, vagy tényleg nehéz párt keresni a mai világban 27 évesen? N27
Figyelt kérdés
Nyilván nem akarok állszenteskedni, mert szerintem ma mind a nők, mint a férfiak egyre kevésbé alkalmasak azokra a szerepekre, amikre kellene (főzés, anyaság, katonaság, férj). De azt látom, hogy 30 felé nagyon nehéz párt találni, mert a java ilyenkor már foglalt, házas, apa-anya, és még ugye a válások nem következtek be, vagy aki marad, az vagy ügyetlen, vagy valami nagy baj van vele 😀 (en véleményem szerint a kettő kombinációja vagyok). Sok helyre nem járok, talán ez is baj, ritkán modulok ki, de az ilyen bulis ismerkedesekben nem nagyon hiszek, inkább valami kulturális esemény kellene, de Szegeden az kevés van. Azon kívül ami részemről baj, belátom, hogy én is, ahogy a pasik is, válogatok, mert sokakat érdekelnék, de valahogy engem meg azok nem (azt hiszem, itt erre felé pont nem az a karakter van, aki nekem bejön). Ertem ezt persze mind öltözködési stílusra, és igen, arcra is. Tudom, most majd sokan elitelnek, mert külső alapján választok (de ez első benyomás nagy része igen is ezen múlik mindenkinél). Csak en érzem ezt nehéznek, illetve min kellene változtatni?2020. márc. 7. 11:54
21/21 anonim válasza:
Tinder meg a komoly kapcsolat :D A férfiak rondától a jóképűig jelölgetik ott az instamodell kinézetű nőket, a többinek meg max beszólogatnak, pláne ha nem fekszel össze velük egyből. Viccnek is rossz. Ha munkahelyen vagy baráti társaságban nem ismersz meg senkit, akkor cseszheted manapság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!