Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak en gondolom úgy, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en gondolom úgy, vagy tényleg nehéz párt keresni a mai világban 27 évesen? N27

Figyelt kérdés
Nyilván nem akarok állszenteskedni, mert szerintem ma mind a nők, mint a férfiak egyre kevésbé alkalmasak azokra a szerepekre, amikre kellene (főzés, anyaság, katonaság, férj). De azt látom, hogy 30 felé nagyon nehéz párt találni, mert a java ilyenkor már foglalt, házas, apa-anya, és még ugye a válások nem következtek be, vagy aki marad, az vagy ügyetlen, vagy valami nagy baj van vele 😀 (en véleményem szerint a kettő kombinációja vagyok). Sok helyre nem járok, talán ez is baj, ritkán modulok ki, de az ilyen bulis ismerkedesekben nem nagyon hiszek, inkább valami kulturális esemény kellene, de Szegeden az kevés van. Azon kívül ami részemről baj, belátom, hogy én is, ahogy a pasik is, válogatok, mert sokakat érdekelnék, de valahogy engem meg azok nem (azt hiszem, itt erre felé pont nem az a karakter van, aki nekem bejön). Ertem ezt persze mind öltözködési stílusra, és igen, arcra is. Tudom, most majd sokan elitelnek, mert külső alapján választok (de ez első benyomás nagy része igen is ezen múlik mindenkinél). Csak en érzem ezt nehéznek, illetve min kellene változtatni?

2020. márc. 7. 11:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
én már több mindenen változtattam: elég hosszú hajam volt levágattam ,félhooszúra épp ,hogy össze tudjam fogni.Nem jártam sehová sem,Utóbbi 1évben ezen is változtattam.Fiatalok között vagyok a zenekarom álltal,de mindig olyan lányokba botlok akiknek vagy már van vkijük vagy pedig átnéznek rajtam....
2020. márc. 7. 12:48
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Már többször regisztráltam a társkeresőkre.Sőt már colyat is csináltam ,hogy nyitottam 2profilt amiből az egyik kamu volt...vagyis egy netről levett férfi képét tettem be profilképnek......kiváncsi voltam mi lesz belőle...?? én kaptam 2üzenetet,a kamu pedig több mint 1O-et és ez mellé lájkokat is.....tehát elment a kedvem a netes ismerkedéstől
2020. márc. 7. 13:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak Te!

45f.

2020. márc. 7. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz. Alkalmit találni könnyű, de valódi társat szerintem manapság már nem lehet. Nagy erkölcsi válság van folyamatban, és ki tudja, hol lesz a vége...30F
2020. márc. 7. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mire fel válogatsz annyira, hiszen te is a maradékba tartozol, aki elmondása szerint ügyetlen + nagy baj van vele. :D
2020. márc. 7. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Nyugi kérdező, akik együtt vannak azoknak is csalja egymást a 90%-a. Még azok is akik álompárnak tűnnek.
2020. márc. 7. 14:21
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Ki a tököm találta ezt ki, hogy ha valakinek nincs 30 évesen családja akkor az lúzer meg ügyetlen?

Csak simán válogatós vagy és nem találtál még senkit, akinek minden tulajdonságától húú de elájulnál. Ugyanolyan vagy mint a többi nő a "nincs meg a kémia" felfogással és te is addig fogsz válogatni amíg a veled született értékeid el nem múlnak és átveszi a helyedet egy fiatalabb, közvetlenebb generáció. Mert a kis juliskának nem számít majd, hogy a 31 éves béla fogai kicsit csálék vagy csak egy lepukkant suzukija van. Egyszerűen jól érzik magukat együtt és ez a lényeg. Te meg húzogathatod jobbra-balra fintorogva az embereket tinderen még 10 évig.

Nekem ez a véleményem.

2020. márc. 7. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert Béla fog kelleni a kis tini vagy húsz éves Julinak, mi... :D most se kelletek a korosztalyotoknak se, kedves gyk-s férfiak.
2020. márc. 7. 17:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezem! Ma alkalmit találni nagyon könnyű, olyat aki komolyat akar és passzoltok, tehát személyiségben, szexualitás stb. terén na az mint a fehér holló!!

Most lehet azt mondani, amit valaki írt előbb, hogy válogatsz. De könyörgöm ha vki szexuálisan nem vonz és nem működik a kémia akkor mit lehet tenni?? Engem is betalálnak olyanok, akiknél ha csak hozzám akarna érni vagy megcsókolni taszítana, hiába emberileg jó ember. Ahol meg nálam működne a kémia ott meg a férfi illetőnél vagy nem, vagy igen de csak vmi laza kapcsolatot szeretne.

Egyébként én is ezt hallom, hogy ma nehéz igazi párt találni, mindenki sérült lelkileg, ott vannak az exek stb.

Azt meg ne gondold, hogy mindenki boldog. Mert nem, csak sokan megalkusznak akkor is ha nem boldogok, illetve összejönnek bárkivel csak ne maradjanak egyedül. Sokan csalják egymást. Vannak olyanok, akik már elsőre megtalálják az igazit, na azokat irigyelni tudom!

27N

2020. márc. 7. 18:42
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

Nem kell túlbonyolítani a dolgot, fuckboyokkal akarsz ismerkedni mert csak ők ugorják meg nálad a szintet, viszont ők nem akarnak komoly kapcsolatot mert nélküled is jól elvannak.

Az meg egyenesen vicc, hogy nehéz manapság párt találni. Sose volt annyi lehetőségük a nőknek mint ma. Régen a faluban vagy a város szélén nem volt tinder ahol végigpörgethetsz 500 srácot egy hét alatt, abból az 5-6 emberből főztek ami volt.

2020. márc. 7. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!