Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en gondolom úgy, vagy tényleg nehéz párt keresni a mai világban 27 évesen? N27
Ki a tököm találta ezt ki, hogy ha valakinek nincs 30 évesen családja akkor az lúzer meg ügyetlen?
Csak simán válogatós vagy és nem találtál még senkit, akinek minden tulajdonságától húú de elájulnál. Ugyanolyan vagy mint a többi nő a "nincs meg a kémia" felfogással és te is addig fogsz válogatni amíg a veled született értékeid el nem múlnak és átveszi a helyedet egy fiatalabb, közvetlenebb generáció. Mert a kis juliskának nem számít majd, hogy a 31 éves béla fogai kicsit csálék vagy csak egy lepukkant suzukija van. Egyszerűen jól érzik magukat együtt és ez a lényeg. Te meg húzogathatod jobbra-balra fintorogva az embereket tinderen még 10 évig.
Nekem ez a véleményem.
Jelentkezem! Ma alkalmit találni nagyon könnyű, olyat aki komolyat akar és passzoltok, tehát személyiségben, szexualitás stb. terén na az mint a fehér holló!!
Most lehet azt mondani, amit valaki írt előbb, hogy válogatsz. De könyörgöm ha vki szexuálisan nem vonz és nem működik a kémia akkor mit lehet tenni?? Engem is betalálnak olyanok, akiknél ha csak hozzám akarna érni vagy megcsókolni taszítana, hiába emberileg jó ember. Ahol meg nálam működne a kémia ott meg a férfi illetőnél vagy nem, vagy igen de csak vmi laza kapcsolatot szeretne.
Egyébként én is ezt hallom, hogy ma nehéz igazi párt találni, mindenki sérült lelkileg, ott vannak az exek stb.
Azt meg ne gondold, hogy mindenki boldog. Mert nem, csak sokan megalkusznak akkor is ha nem boldogok, illetve összejönnek bárkivel csak ne maradjanak egyedül. Sokan csalják egymást. Vannak olyanok, akik már elsőre megtalálják az igazit, na azokat irigyelni tudom!
27N
Nem kell túlbonyolítani a dolgot, fuckboyokkal akarsz ismerkedni mert csak ők ugorják meg nálad a szintet, viszont ők nem akarnak komoly kapcsolatot mert nélküled is jól elvannak.
Az meg egyenesen vicc, hogy nehéz manapság párt találni. Sose volt annyi lehetőségük a nőknek mint ma. Régen a faluban vagy a város szélén nem volt tinder ahol végigpörgethetsz 500 srácot egy hét alatt, abból az 5-6 emberből főztek ami volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!