Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak en gondolom úgy, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en gondolom úgy, vagy tényleg nehéz párt keresni a mai világban 27 évesen? N27

Figyelt kérdés
Nyilván nem akarok állszenteskedni, mert szerintem ma mind a nők, mint a férfiak egyre kevésbé alkalmasak azokra a szerepekre, amikre kellene (főzés, anyaság, katonaság, férj). De azt látom, hogy 30 felé nagyon nehéz párt találni, mert a java ilyenkor már foglalt, házas, apa-anya, és még ugye a válások nem következtek be, vagy aki marad, az vagy ügyetlen, vagy valami nagy baj van vele 😀 (en véleményem szerint a kettő kombinációja vagyok). Sok helyre nem járok, talán ez is baj, ritkán modulok ki, de az ilyen bulis ismerkedesekben nem nagyon hiszek, inkább valami kulturális esemény kellene, de Szegeden az kevés van. Azon kívül ami részemről baj, belátom, hogy én is, ahogy a pasik is, válogatok, mert sokakat érdekelnék, de valahogy engem meg azok nem (azt hiszem, itt erre felé pont nem az a karakter van, aki nekem bejön). Ertem ezt persze mind öltözködési stílusra, és igen, arcra is. Tudom, most majd sokan elitelnek, mert külső alapján választok (de ez első benyomás nagy része igen is ezen múlik mindenkinél). Csak en érzem ezt nehéznek, illetve min kellene változtatni?

2020. márc. 7. 11:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk engem nagyon erdekel, miert gondolod, hogy 2020-ban Magyarorszagon barkinek is alkalmasnak kellene lennie katonanak :D
2020. márc. 7. 11:59
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Igazak azok is amiket te írtál, de nekem az a tapasztalatom, hogy ahogy telnek az évek az emberek egyre jobban magukba fordulnak, antiszociálisak lesznek, nem nyitnak új emberek felé (barátkozni is sokkal nehezebb). 16 évesen úgy nézett ki az ismerkedés, hogy szia, szimpatikus vagy, lenne kedved meginni egy kávét? Na már most próbálja meg valaki ugyanezt egy 30+-os nővel.. Egy kapcsolatot általában egy több hónapos kínkeserves egymást kerülgetős húzavona előz meg. Régebben sokkal egyszerűbben ment, nem voltak ezek a felesleges körök. Közre játszik az is, hogy ilyen korra már mindenkit megcsaltak, átvertek ezért az emberek félnek a kapcsolatoktól és az elköteleződéstől.
2020. márc. 7. 11:59
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
28éves srác vagyok,akinek szintén hasonló a véleménye....még egy igazi randin sem voltam,a többiről nem is beszélek.Min változtatni? én már megtettem több mindent ,hogy hátha vmi összejön,de eddig semmi....
2020. márc. 7. 12:04
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

Azért nehéz, mert ezt magadba beszéled. Úgy írsz magadról, mintha már 50 éves lennél minimum. És ezt is gondolod magadról, és ez messziről érződik. Nem értem ezt az új divatot, hogy 30-as , vagy még fiatalabb nők, lányok itt temetik magukat, és ilyen ostobaságokkal tömik a saját agyukat. Na ezért nem jön össze aza karakter amelyiket Te szeretnéd.

Majd ha megtanultad magad szeretni, majd akkor várhatod mástól is el, hogy szeressen.

2020. márc. 7. 12:08
 5/21 anonim ***** válasza:
13%
előző vagyok. Én csak azt nem értem,hogy a bunkó pasiknak és nőknek miért megy ez könnyen?....ráadásul olyanoknak akik isznak,cigiznek....
2020. márc. 7. 12:09
 6/21 anonim ***** válasza:
19%

Van akinek már 20 évesen ez a meglátása, ahhoz képest sokáig bírtad.

Amúgy én úgy látom hogy 2000-2010 még lehetett ismerkedni normálisan, volt rengeteg barátom is.

Azóta 2010-2020 egy igazi kínszenvedés, nemhogy párt, de még barátokat is alig lehet találni. Semmire nem nyitottak az emberek, még az internetes beszélgetések is sokkal hamarabb elhalnak mint régebben.

"de Szegeden az kevés van" - Na azért, amikor ott jártunk még éjfélkor is kint voltak az emberek, eléggé pörgött az élet. Akkor mit mondanál egy kemény 10.000 fős városban?

2020. márc. 7. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
23%
Azért nehéz nekünk a párkeresés, mert most a férfiak és nők nagy része csak szexelni akar fűvel-fával, és azt se értik, mi miről beszélünk.
2020. márc. 7. 12:15
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

Hmm. Az ismerkedés nagy litri tud lenni ha olysn helyen élsz ahol nem találsz belátható időn belül párt és csak úgy ismerkedsz. Ha emellé nem jársz nagyon sehova, sem a munkahelyen nincs senki aki szimpatikus lenne jellemre vagy gondolkodásra, az pluszban nehezített kihívássá teszi.

Figyi ahol élek én sem találok magam mellé megfelelő nőt. Egyszerűen annyira egysíkúak és régimódi gondolkodásúak hogy ennek kb. már gázszaga van. 😀

Persze előbb utóbb ők zsák a foltját módon találnak társat akivel működik aminek mukodnie kell, de marad pár személy aki meg meg van lőve mert kb. úgy érzi hogy a Marson is több a lehetősége mint a környezetében.

Nekem isnnem egy ismeretségem aklakult ki kilométerekkel messzebb, pedig semmit nem tettem hozzá vagy vettem el a személyiségemből. Főzni, mosni, evidens nálam hisz jomagam is tudok. Az alapvető higiénia mindig megvan mert komfortot ad. A katonaságról annyit hogy mivel nem kötelező és fizikailag nem is mindenki alkalmas rá (akár egészségügyileg), így talán érthető hogy mindenki másban bizonyít. A tipikus férfi-női minta hianyzik a leginkább manapság, ezt viszont én is nagyon látom a mai 30-as 40-es pároknál. Már ők srm figyelnek oda mindig a gyerekeikre, mert talán rájuk se figyeltek oda. Ezen kívül sok a mozaikcsalád, mert egyik-másik adj uramisten azonnal akar valakit mert az az álma hogy családja legyen, aztán apa/anya rájön hogy zsákutcába hajtott és vagy nyíltan vagy titokban kitolat belőle.

Szóval a mai fiatal felnőtteket, gyerekeket az előző generáció és az az előtti generáció rontotta el.

28F

2020. márc. 7. 12:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

31 éves voltam mikor összejöttünk a páromm. Ő 33. Nem voltunk ügyetlenek es nem volt semmi bajunk.

Találhattunk volna párt előbb de tudod ez nem ugy működik hogy elég ha én kellek valakinek. En soha nem voltam ilyen boldog ezelőtt, azt mondja ő se. Az esdigiekkel nem éreztük azt hogy leelnenk velük az életünket.

Párkeresés szerencse is, hogy találkozol e olyannal akivel passzoltik és szeretitek egymást.

2020. márc. 7. 12:40
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
ez érdekes vélemény,meglátás....lehet benne vmi...
2020. márc. 7. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!