Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tabu téma, miért lesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tabu téma, miért lesznek rengetegen itt az oldalon (is) idegesek, ha szóba kerülnek a magányos szűz férfiak?

Figyelt kérdés
Mintha bűnözők lennének kb., egyszerűen az úgynevezett "többség" kifejezetten úgy kezeli ezeket a férfiakat, mintha valami bűnt követtek volna el kb. Mi az oka annak, hogy a társadalom többsége nem csak hogy nem akar ezzel a jelenséggel foglalkozni, hanem egyenesen idegesek lesznek ettől? Mi az idegességnek az oka, mi váltja ki az idegességet, amikor elvileg az itt dühös válaszolókat nem érinti ez a probléma?

2020. márc. 6. 22:55
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
82%-os:A nem jól kereső nők ugyanúgy nem állnak szóba csóró férfiakkal, arról mi a véleményed? Igen, mielőtt kérdeznéd, én is tapasztaltam ezt többször is, hogy velem azonos anyagi helyzetben lévő nőknek sem kellettem.
2020. márc. 7. 12:29
 22/22 anonim ***** válasza:
83%

Az a véleményem hogy olyat kell keresni akinek nem akadály. Több ismerősöm van akik egy anyagi szinten állnak és a minimum környékén. Ha ők megtalálták egymást bárkinek sikerülhet.

Én például nem várok több pénzt mint ami nekem van. Egyenlőre ez elég csekély mert kezdő pedagógus vagyok. De más szakmát tanulok mellette hogy később jobban keressek. Nekem nem gond ha 150-180 ezerért gyári munkás valaki ebben a pillanatban. Ellenben nem jövök össze vele ha ez a teteje annak amit ő az élettől akar. A fejlődés az élet velejárója. Mind egzisztenciálisan mind szellemileg és azt mondanám akár testileg is. Mert akinek a minimum elég az nekem nem partner.

Nem csak a pénz miatt bár mivel idővel családot szeretnék ez is szempont. Hanem mert én folyamatosan fejlődök így előbb utóbb le fogom hagyni és kolonc nekem sem kell. Olyan párt szeretnék aki körülbelül az én kerestem környékén marad. Mert két egész tud együtt haladni. Ha az egyik kérek kötő akkor megakad a szekér.

A gond az hogy a férfiak még mindig elfogadják a koloncot a nyakukba.

És itt jön a kérdés. Te mutatsz ambíciót? Haladsz valamerre?

2020. márc. 7. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!