Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt 20-30 év közötti szűz fiatalember?
Figyelt kérdés
Leírnád, miért vagy szűz és milyen lányok tetszenek?2020. márc. 6. 21:23
1/29 anonim válasza:
A férfitöbblet miatt vagyok szűz. Teljesen hétköznapi lányok tetszenek.
4/29 A kérdező kommentje:
Még azt is írjátok le, hogy szűz vagy nem szűz lány keresnétek inkább.
Köszönöm szépen
2020. márc. 6. 21:26
5/29 anonim válasza:
21f, és az átlagosak.
Szűz vagy nem szűz? Nem érdekel, de azért az már zavarna ha átment rajta a fél város.
6/29 anonim válasza:
"Nincs férfi többlet"
Ebben a korosztályban borzalmas férfitöbblet van, én már csak tudom :/
"Még azt is írjátok le, hogy szűz vagy nem szűz lány keresnétek inkább."
Teljesen mind1
7/29 anonim válasza:
Az olyan lányok tetszenek, akiknek van jellemük.
Ha nem szűz, az nem kizáró ok
23F
8/29 anonim válasza:
Nekem az intelligens, visszahúzódóbb lányok tetszenek, szűz, vagy nem szűz, nem probléma. Külsőre meg lehet ducibb is az nem baj. 27/F
9/29 anonim válasza:
Itt vagyok 21/F
Azért vagyok még mindig szűz szerinte mert kb nem próbálkozok feladtam belefáradtam abba hogy nyomoréknak neveznek stb..
Amúgy sok problémám pl kényszerbeteg vagyok, pánikbeteg, beszédzavarom van,
10/29 anonim válasza:
Ja nekem nem számítana hogy szűz-e az első vagy nem 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!