Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tabu téma, miért lesznek rengetegen itt az oldalon (is) idegesek, ha szóba kerülnek a magányos szűz férfiak?
1) Nem tabu.
2) Mert minden második kérdés ilyen.
3) Baromi unalmas, hogy teljesen irreális magyarázatokat gyártanak ehhez és oda se figyelnek a válaszokra, csak önigazolást keresnek a rinyáláshoz.
4) Én is érintett vagyok/voltam.
"Baromi unalmas, hogy teljesen irreális magyarázatokat gyártanak ehhez "
Mik azok az irreális magyarázatok? Mondj rá példákat!
13#
Férfitöbblet, 80-20% idiótaság, a nőknek nem állnak szóba veled ha 500 ezer alatt keresel, a nők csak a bmw-s pasikra buknak, csak az agresszív férfiaknak van esélye náluk, azért nincs párkapcsolata valakinek mert kedves, alacsonyság miatt nincs senkije, túl magas a pasi és ezért esélytelen, nem öltönyös munkát végez ezért néznek át rajta a nők, huszonévesen nincs saját háza/kocsija ezért nem veszik emberszámba, nincs diplomája, túl nagy az orra, szemüveges, nincs okostelefonja, kínaiban vásárolja a ruháit, nem akar gyereket, túl kicsi/túl nagy a farka, szűz.
Most így hirtelen csak ennyi idióta kifogás ugrott be az itt olvasottakból.
Az előttem szólókhoz hozzá tenném a végletes gondolkodást is. Meg a szemellenzőt ami itt jellemző az ártatlan báránykákra.
Igen mindenki szem előtt tartja a jövedelmet is. De egyrészt nem egyforma mértékben esik a latba másrészt a munkanélküli/betanított munkás vagyok és éhezem meg a milliós fizetésem van között van pár árnyalat amit rendszeresen lazán elfelejtenek a kedves jelenlévők. Te is a kommented alapján.
Mert nem azt írod hogy jó nem kell 500 ezer de azért a nők is nézik mennyit keresel és el kéne tudnod tartani magad 30 évesen (mert ezt szoktuk írni itt és ez hangzik el a való életben is) hanem egyből rávágod azt ami szerinted a téged hátráltató tényező és figyelmen kívül hagyod az összes többi lehetőséget és a felsorolt "érveket". Mert tuti mindenkit egyetlen tulajdonság alapján szelektálnak ki... Biztos. Mert bár minden nő egyforma minden szűz fiúnak mások a bajai de mindet csak egy hibáért nem akarják a fránya nők pedig amúgy mind arany ember. Aztán jön a k.r.v.a anyázás meg a többi mikor nem azt hallja amit akar.
Ez az ami unalmas. Én nem tudok tenni érte ő meg nem akar. A többség legalábbis itt ilyen. Aki meg tesz és akar (a hisztin túl is) az nem elméleteket gyárt és nem talál minden megoldásra még egy problémát vagy kifogást.
Ez a mentalitás az ami miatt az emberek megrántják a vállukat és tovább mennek vagy idegesek lesznek. Mert túl sok az ilyen negatív tapasztalat amiből sejti az ember hogy úgysincs értelme velük foglalkozni mert változás nem lesz csak vita meg sírás. Mint írtam van kivétel de az nem az itt nyígók közül jön.
"egy nő"
Itt a lényeg. Egy nő mond valamit és azt te minden egyes nőre kivetíted és ezután ezt tényként kezeled.
Nekem volt egy gimis osztálytarsam, aki azt mondta, hogy nem jön össze olyan pasival aki nem szereti a szusit. Mégsem siránkozok itt arról, hogy egyedül fogok megdögleni azért mert nem eszek nyersen halat.
És a nő azt is kifejtette hogy ő sokat keres és megteheti. Te keress egy eladó julcsát a tescoból ő nem teheti meg. Az a nő teljesen jogosan azt az életszínvonalat szeretné megtartani amit ő maga kiépített és elért. Mi tart vissza attól hogy te is elérd a szintjét vagy mit akarsz valakitől aki annyival van fölötted?
Komolyan érdekel hogy egy teljesen jogos elvárás amit egy egyén vár el miért bánt téged?
Azért mert mint említettem szemellenzős vagy. Mert ha Marcsinak ez kell biztos ezt akarja Gizi meg Julcsa is. Hisz ha nem így van miért lennék egyedül? Mert ha minden gonosz nő sok pénzt akar (az mindegy hogy ő maga is sokat keres) akkor biztos ez a baj velem így akkor nem is velem van a baj. Máris nem kell önismeret meg önvizsgálat. Hurrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!