Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai Magyarországon is be kéne vezetni azt a szokást, mint Japánban, hogy a serdülő férfiakat elviszik a szüleik örömlányhoz "férfivé avatni"?
Ez egy ősi népszokás Japánban, hogy a felnőtt korúvá váló férfiak szüzességét, bizony egy örömlány veszi el, akit a szülei fizetnek ki.
Ez azért lenne időszerű Magyarországon is szerintem, mert már nem úgy van mint régen, hogy minden férfinak jut társ fiatalon. Csak a felső 20% jut nőhöz, és még lehet sokat írok, egy bizonyos korig. És így egy idő után probléma lesz, hogy 30 évesen sincs szexuális tapasztalata --> márpedig a nők elvárják a tapasztalatot --> még tovább nem lesz tapasztalata --> még esélytelenebb lesz és stb. stb. ez egy ördögi kör.
Nem lenne egyszerűbb a válogatós nők világában, ha egyszerűen minden 18 éves fiút elvinnének a szülei egy luxus prostihoz, aki beavatná a szexuális életbe?
"ha egyszerűen minden 18 éves fiút elvinnének a szülei egy luxus prostihoz, aki beavatná a szexuális életbe?"
Ez is hülyeség. Egy luxusprosti tarifája kb. 1000 euró körül lehet. Sokan szegény család ki sem tudná fizetni.
A gonosz válogatós nők, de téged anyucika vigyen el kézenfogva prostihoz és persze ő is fizesse a pici bömbikélő fiacskájának a dugást.
Van ismerősöm, aki prostizott, de ő magától ment el, saját fizetésből.
Szidod a nőket közben anyádon élősködsz. Undor.
Mondok jobbat!
A háziorvosod írhassa fel receptre.
Minden patikában lenne sürgősségi szopó lány, meg erre a célra rendszeresített kórházi osztályok.
És természetesen a TB fizesse, 100%-ban.
Ez jobb lenn, nem?
20%??!! Inkább 10! Mindenesetre én örülnék ilyen szokásnak, akkor legalább nem lennék szűz :(
22/F
"Sokan szegény család ki sem tudná fizetni."
Nem mindenkinek a 20 éves Jennifer Anistont kell kifizetnie. Aki szegény, annak ott egy roma lány is, 3000 forintért. Ennyit sem tud összespórolni egy család?
"20%??!! Inkább 10! Mindenesetre én örülnék ilyen szokásnak, akkor legalább nem lennék szűz :("
Szerintem 0,000000001%, de lehet, túl optimista vagyok. :DD
Prostizni meg akár ma este is elmehetsz, nem kell, hogy apu és anyu fogja közben a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!