Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak viszonyítás végett, csak a külseje alapján 1-10 hanyas csaj Palvin Barbara?
Nagyon szép a szája, a szeme. Nekem az alkata is tetszik, nem gebe, olyan vékonyan "curvy". Kis sminkkel nagyon jól tud kinézni, a szemöldökét nagyon eltalálta az arcához.
8/10 abszolút mert nekem a 10/10-hez látnom kell valakit élőben és meglátni a személyiségét is. :)
32/N
Nőként nem tartom valami szépnek az arcát, főleg a szája és a tekintete miatt. Nem az alakjával van a gond, inkább a fejével. Bár tény, hogy a modellek azokból lesznek, akik jól sminkelhetők és jól fotózhatók. Ez nem egyenlő a szépséggel.
"Ha meg Grace Kelly miatt lettem lepontozva. Nezze meg ezeket a képeket, nem hiszem hogy nagyot tévedtem azzal, ha azt mondom, hogy objektíve ő a világ egyik legszebb nője (volt)."
Itt mindenkit lepontoznak. Grace Kelly valóban nagyon szép nő volt. Egyébként a régi színésznők közül több szebbet is tudnék mondani. Valahogy több volt bennük az elegancia, sokkal inkább kifinomult szépségek voltak, szemben a ma sajnos jellemző "olcsó" szépséggel.
"Valahogy több volt bennük az elegancia, sokkal inkább kifinomult szépségek voltak, szemben a ma sajnos jellemző "olcsó" szépséggel."
Azért mert már nincs szükség ilyen nőkre, a régi kor hozadékai, elitje, ugyanúgy ahogy az igazán ferfias alakokra sincs szükség (nem John Waynere gondolok). A mai kor elitje a két bites szexi lány és a feminista, tudalekos, kemény nő, akiben nincs semmi nőiesség, esetleg ezek ötvözete. Egyébként orosz filmekben felbukkanak még ilyen hölgyek (már szép, bájos, de nem tucat...).
A valoeletben sincs ezekre a nőkre már nagyon kereslet, van ismerősöm, jó nem egy Grace Kelly de gyönyörű, nagyon kifinomult nő és 30x évesen még mindig nincs komoly kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!